Metin2 TR Marmaya başlamayı düşünüyorum

deezwend76

Silver Üye
Merhaba iyi akşamlar. Bayadır tr videoları izliyorum baya bi oynama isteğim geldi marmara serverine başlanır mı piyasası nasıl online sayısı felan iyi mi oynayan bi arkadaşımız beni bilgilendirebilir mi ? birde galiba iki aşamalı doğrulama yapınca binek pet felan veriyormuş diye duydum onun hakkındada bilgisi olan birisi beni bilgilendirirse çok sevinirm. İyi forumlar.

Benim önerim Metin 2 TR başlamaman tarafında hocam. Para yatırmadan bir yerlere gelmek çok çok zor oyunda artık. (15 yıldır Metin 2 oyuncusuyum)

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
metin2 tr de para yatırmadan bir yerlere gelmek cok zor oyunda

metin2 tr eskısı gibi user yok hocam emek pvp cok user var fakat max3 ay gidiyor oda

tr de zevk almak için etkinlik sunucularında oynamak daha mantıklı her turlu para yatırmadan ne kadar zevk alabılırsın bılmem ama ezele başlayıp pışman olmuştum :/

pvp 2 ay car kasıp zevkını alırsım kapanmaya yakın ıtemcıde satarsın reis

metin2 tr baya ugraş gerektiren bi server eger zamanım bol diorsan başlayabilirsin cünkü o oyunda para yatırmadan bir yere gelmek istiorsan cok ugraşmalısın

marmara zaten ticaretiyle ünlü bir server ama artık p2w olduğu için oyun para yatırmadan çok fazla zevk alıcağını düşünmüyorum veya bütün gününü oyuna vericeksin yani bunları göze alıyorsan veya yapıcaksan başla derim en iyi server bence.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt