Metin2 pvp serverler

Shephard

Silver Üye
İletişim
metin2 pvp rastgele bir swde çalışan hile arıyorum yardımcı olacak var mı?,

@Dreamfancy kral sen eskiden metin2 hileleri vs. yapıyordun neden piyasadan çekildin bir anda,

metin2 pvp rastgele bir swde çalışan hile arıyorum yardımcı olacak var mı?,

@Dreamfancy kral sen eskiden metin2 hileleri vs. yapıyordun neden piyasadan çekildin bir anda,
Arz talep meselesi dostum. Kısaca anlatmak gerekirse şuan diğer oyun hilelerine olan ilgi metin2 hilelerine olan ilgiden daha fazla.

Arz talep meselesi dostum. Kısaca anlatmak gerekirse şuan diğer oyun hilelerine olan ilgi metin2 hilelerine olan ilgiden daha fazla.
kanka metinsah diye bi server var c.e modluyorum yok abi yine yakalıuyor yine yakalıyor bi bakma şansın var mı anlıyorsan

Açıkçası uriel saldı aynı şekilde DF te saldı pvp tarafını. Yoksa uriel tarafında istek bu forum da valo dan sonra en çok istenilecek hile.
Uriel geldiği için hile yapamıyorlar. yapsalar bile fixleniyor hemen
Hayır fixlenmiyor. Açık açık bypass adresslerini paylaştım fixledi 6 ay üstüne :D onun dışında botlara karşı müdahale etmiyor örneğin Nandy nin botu halen güncel çalışıyor. Çünkü yöntemini piyasaya sunmuyor uriel de bir şey demiyor.

yanı açıkçası şuan o kadar saçma serverler varkı adam farm botunu sw koymuş sadece yaptığın ıs farm yapmak yanı farm vılle oynar gıbı onu oynuyorsun neyse ben cevabımı aldım teşekkür ederim

kanka metinsah diye bi server var c.e modluyorum yok abi yine yakalıuyor yine yakalıyor bi bakma şansın var mı anlıyorsan
cheat engine 6 sürümlerinin hepsi yakalanır metinşahta cheat engine 5 in her hangi sürümünü i modla asla yakalanmaz ama ben metinşahta 7.2 falan açabiliyorum algılanmıyordu sanırım sildim sonra

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt