B baranXadrenal Gold Üye Katılım 23 Şub 2021 Mesajlar 119 Beğeniler 10 20 Haz 2023 #1 satıldı Son düzenleme: 27 Haz 2023
matizx Efsane Üye Katılım 8 Tem 2021 Mesajlar 1,070 Beğeniler 259 20 Haz 2023 #2 Windows sürümü yukseltsene dosya kaybı yasamassin pek inandırıcı gelmedi
B baranXadrenal Gold Üye Katılım 23 Şub 2021 Mesajlar 119 Beğeniler 10 20 Haz 2023 #3 DoctorZ' Alıntı: Windows sürümü yukseltsene dosya kaybı yasamassin pek inandırıcı gelmedi Genişletmek için tıkla ... dostum bilgisayar bana ait değil ve şuan bilgisayara bağlı olan wifi alıcısının w10 sürümü olmadıgı icin indiremiyoruz.. Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir buyur bakalım bu ta botun Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
DoctorZ' Alıntı: Windows sürümü yukseltsene dosya kaybı yasamassin pek inandırıcı gelmedi Genişletmek için tıkla ... dostum bilgisayar bana ait değil ve şuan bilgisayara bağlı olan wifi alıcısının w10 sürümü olmadıgı icin indiremiyoruz.. Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir buyur bakalım bu ta botun Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Genisys Kara Gül Banned Katılım 25 May 2023 Mesajlar 5,665 Beğeniler 7,711 İletişim 20 Haz 2023 #4 Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın. umarım alınır gun gectıkce mt2 kıtlesı bıtıyor hl bot da gayet gyzel bır bot emsalı esı benzerı yok suan
umarım alınır gun gectıkce mt2 kıtlesı bıtıyor hl bot da gayet gyzel bır bot emsalı esı benzerı yok suan
B baranXadrenal Gold Üye Katılım 23 Şub 2021 Mesajlar 119 Beğeniler 10 20 Haz 2023 #5 Alice' Alıntı: umarım alınır gun gectıkce mt2 kıtlesı bıtıyor hl bot da gayet gyzel bır bot emsalı esı benzerı yok suan Genişletmek için tıkla ... size katılıyorum güzel dilekleriniz için teşekkür ederim
Alice' Alıntı: umarım alınır gun gectıkce mt2 kıtlesı bıtıyor hl bot da gayet gyzel bır bot emsalı esı benzerı yok suan Genişletmek için tıkla ... size katılıyorum güzel dilekleriniz için teşekkür ederim