Çözüldü Metin2 Hesap Açamama Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kafzee

Gold Üye
Konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın benim sorunum metin2de yeni hesap açarken hata almam birazcık araştırdım çok fazla yeni hesap açıldığında bu durum oluyormuş sanırım belirli bir gün sayısı geçmesi lazımmış fakat bunu fixlemenin bir yolu var mı yani beklemeden tekrardan hesap açmama yarayacak bir teknik yol ?

Modem resetlemeyi, IP Renew kullanmayı veya VPN kullanmayı deneyebilirsin. Ek olarak farklı bir yerden hesabı kurup kendi sisteminle giriş yapabilirsin.

Modem resetlemeyi, IP Renew kullanmayı veya VPN kullanmayı deneyebilirsin. Ek olarak farklı bir yerden hesabı kurup kendi sisteminle giriş yapabilirsin.
modem reset olayını yaptım zaten vpnde kullandım fakat pekte işe yaradığı söylenemez farklı bir cihazdan örnek telefon ve mobil veri ile kurarsam işleyebilir aslında teşekkürler.

modem reset olayını yaptım zaten vpnde kullandım fakat pekte işe yaradığı söylenemez farklı bir cihazdan örnek telefon ve mobil veri ile kurarsam işleyebilir aslında teşekkürler.
evet o yöntemler işe yaramadıysa hiç kurcalamadan farklı cihazla hallet işini, rica ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt