Çözüldü metin2 ekran kartı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mrtkkn26

Normal Üye
Merhaba arkadaslar
HD graphics ekran kartli bilgisayarim var ve paazarlarda kasinti yasiyorum
Harici ekran kartimda var Nvidia ama onu kullanmiyor gameforce
Bunun bir cozumu varmi yardimci olursaniz sevinirim
Teşekkürler.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ekran çözünürlüğünü düşüreceksin ancak böyle çözebilirsin. Yada pazarları gezerken nickleri gizle yapcaksın ve pazar isimlerinide gizle yapıcaksın o şekilde tıklaya tıklaya gezeceksin.

Birde buradan indirip tüm driver sürücülerini güncelleyebilirsin. Ekran kartı sürücülerini otomatik olarak en son güncel sürüme ulaştıracaktır bu program, bunu kur ve tekrar dene.

oyuna sağ tıkla-grafik işlemciyle çalıştır-yüksek performanslı nvdia işlemcisine bas

Merhaba arkadaslar
HD graphics ekran kartli bilgisayarim var ve paazarlarda kasinti yasiyorum
Harici ekran kartimda var Nvidia ama onu kullanmiyor gameforce
Bunun bir cozumu varmi yardimci olursaniz sevinirim
Teşekkürler.

Gerekli bilgilendirme üyelerimiz tarafından yapılmış sorun çözüldümü ?

oyuna gameforge ile girildiginden
sağ tıklandigi zaman istedigimiz ekran karti ile calistirma islemi gerceklesmiyor

nvidia control panelden metin2 ve gameforge'in bütün dosyalarını harici ekran kartına ekle , detaylı anlatım için technopat videosunu izleyebilirsin

Kardeşim herşeyin bir ömrü vardır. Sürücülerin güncel, gerekli oyun sürücülerin yüklü olduğu halde sorun devam ediyorsa tek seçenek format atmak oluyor. Bilgisayar eski ise Win7 Home Premium öneririm (Çok Eski ise XP) . Halen sorun yaşarsan artık birşeylerin değişmesi gerekiyor demektir.

Gerekli bilgilendirme üyelerimiz tarafından yapılmıştır . Üyelerimizin belirttiği adımları uygulayınız sonuç olumsuz ise sisteminize uygun bir windows sürümü ile format atmak ve driver güncellemek bunun dışında ekstra yapabilecek bir şey yok yeni bir bilgisayar toplama vakti gelmiş gözüküyor.

Ekstra yapabilecek bir çözüm olmadığından dolayı konu kilitlenmiştir. Farkli bir durum olur ise yeni konu açabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt