shamanxx12
Normal Üye
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
uygulamayı açınca böyle bir hata alıyorum nasıl düzeltebilirim yardım edin lütfenDosyayı yönetici olarak çalıştırınız. Veya CG Loader.exe Yan tık yapın> özelliklere tıklayın> açılan pencerede Uyumluluk sekmesine gelin > ''Bu programı yönetici olarak çalıştır'' kutucuğuna tik atın > uygula > Tamam deyip tekrar deneyin.iyi günler dosyayı açarken dosyayı yönetici olarak çalıstır hatası alıyorum etkileşim yok
dediğinizin aynısını yaptım 0.00 mb /0,00 mb dolmuyor loader bu sefer önüme şöyle yazı cıkıyor dowload sorunu var gibi sorun çözülsün mü diyor evet tıklıyorum microsoft. net framework cıkıyor karsıma devam diyorum etkileşim yok dolmuyor mb 0,00/0,00 mbDosyayı yönetici olarak çalıştırınız. Veya CG Loader.exe Yan tık yapın> özelliklere tıklayın> açılan pencerede Uyumluluk sekmesine gelin > ''Bu programı yönetici olarak çalıştır'' kutucuğuna tik atın > uygula > Tamam deyip tekrar deneyin.
lütfen bi yardımcı olun bu zamana kadar sorun yaşamamıştım ilkkez sorun yaşıyorum
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektediruygulamayı açınca böyle bir hata alıyorum nasıl düzeltebilirim yardım edin lütfen