Open Source Metin 2 İçin Python ile Metin kesme bot

neverzzy

Bronz Üye
Öncellikle ben metin 2 oynayan biri değilim. Bir arkadaşım oynuyordu kendi metinleri eliyle kestiğini gördüm ve bunun botu vb. yok mu dedim. Var haftalığını 100 tlye satıyorlar dedi. Bu kadar kolay ve basit bir işleme neden para verirsin ki. Neyse yapılan işlem basit zaten metinin görüntüsünü veya yazısını alıp tıklatıyorsunuz. Bunu geliştirebilirsiniz daha bi ton bir şeyi varmış afk control walk botu falan ben sadece basit bir gui ekledim. Dediğim gibi böyle şeylere para vermeye değmez. Yıl olmuş 2024 :D
bot.PNG

----------------
Bot.py :
VT :

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
100 lira haftalık bildiğin kazık sen kralsın bedavaya veriyon

hacı bunu nasıl ayarlayacaz metin adını nereye giriyoruz kordinat mevzusu ne anlatır mısın

Bunu nasıl yapacaz acaba heryer de görüyorum bu tarz olaylar ama bu konuya hiç Vâkıf değilim.
videolu bir şekil de anlatabilicek var mı detaylıca rica etsem ?

Dostum nasıl kullanıldığına dair bir video eklermisin

bunun çok verimli olacağını düşünmüyorum, kaldı ki artık neredeyse yeni açılan bütün sunucularda basit click koruması mevcut, yani pixel bot çalıştıramıyorsun bazı yöntemler dışında. ayrıca bu projede çalıştığını baz alsak bile bir metini bulup tıkladıktan sonra 2. metine nasıl geçecek ? :fastthink: kodu incelediğimde bunun için gördüğüm tek check 'time.sleep(17)' olmuş buda sanırım metini bulduktan sonra kişinin metni kırma süresi. bu sürede sabit olmayacağı için mapin ve metinin düştüğü bölgenin koordinatlarına göre değişkenlik gösterir yani demek istediğim bir metini atıyorum buldu ve kesmeye başladı 17 saniye sonra diğer metine tıklamaya giderken yine sayaç başlamaya devam edecek yani sürenin bi kısmı yolda eriyecek zaten :D

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt