metin 2 bot dan para kazanma

flusyt

Prime Üye
arkadaşlar çok uzun süredir oyunu biliyorum isim olarak metin 2 den gerçekten para kazanılabilirmi kazanılabilirmi derken harçlık çıkartırmı cinsinden haftalık 500 600 gibi hayatımda ne oynadım ne de bi yerde izledim ne satılır ne alınır bilmem hiç bir fikrim yok oyun hakkında

sanırım @oQeF bilgili bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim

Son düzenleme:
Kanka metin2'de kazanılıyor mu bilmiyorum ama Knight online üzerinde yatırım yaparak para kazana bilirsin youtube üzerinde anlatıcı videolar var.

Öyle basit şeyler değil baya uğraşman gerekiyor.

arkadaşlar çok uzun süredir oyunu biliyorum isim olarak metin 2 den gerçekten para kazanılabilirmi kazanılabilirmi derken harçlık çıkartırmı cinsinden haftalık 500 600 gibi hayatımda ne oynadım ne de bi yerde izledim ne satılır ne alınır bilmem hiç bir fikrim yok oyun hakkında

kanka oldschool oyna ilk günden 1 2k at kasıl itemciden sat iyi para getirir 500 600 az bile düşüncen

Kazanılır ama bilgi edinmen lazım, oyunu biliyorsan kazanırsın.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt