Hileci Elfo
Silver Üye
Arkadaşlar Türkiye'de hangi mesleği okumak kârlı olur düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim .)
Yazılım Oturduğun Yerden Para Kazandırır Ama Emekde İster Gerektiği Zaman Şirketlerde Gerektiği Zaman Kendi Çapında Bişeyler KodlarsınArkadaşlar Türkiye'de hangi mesleği okumak kârlı olur düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim .)
benim ilgi alanlarım Beatbox ve BasketbolKarlı olan mesleğe yönelmen bence yanlış bir düşünce, istediğin ve seni mutlu edecek bir şeyleri yapmanı tavsiye ederim hele ki günümüz Türkiyesi'nde
Öncelikle ciddi bir hedef seçmen gerek öyle bir hedef olacak ki o maaşına vs. önemsemeyeceksin hedefleyeceğin meslek senin yapmaktan zevk aldığın sevdiğin bir meslek olacak mesela ben Yazılımcı olmak istiyorum hedefim bu yani bu yüzden yazılım ile ilgili şeyler öğrenmem gerek Yazılım Dilleri gibi bunları yavaş yavaş kendi kendine öğreneceksin araştıracaksın böyle yapınca o seçtiğin meslekte hem daha çok başarılı olursun hem de severek yaparsın.Arkadaşlar Türkiye'de hangi mesleği okumak kârlı olur düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim .)