Merhabalar istediklerimi karşılayacak bir pc toplamak istiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fb19071907

Bronz Üye
Selamun aleyküm bilgisayarla ve parçalarıyla alakalı pek bir bilgim yok bir çok oyun oynuyor ve çizim programı kullanıyorum.İstediğim Metin2 Mod gibi hile açıkken 20 adet Metin2 hesabını minumum kasmayla yönetebileceğim bir bilgisayar öyle 20k lık bir sistem toplayamam şuan uyguna önerileriniz varsa sevinirim.İyi forumlar

Selamun aleyküm bilgisayarla ve parçalarıyla alakalı pek bir bilgim yok bir çok oyun oynuyor ve çizim programı kullanıyorum.İstediğim Metin2 Mod gibi hile açıkken 20 adet Metin2 hesabını minumum kasmayla yönetebileceğim bir bilgisayar öyle 20k lık bir sistem toplayamam şuan uyguna önerileriniz varsa sevinirim.İyi forumlar
İşlemci olarak Ryzen 7 2700x ile 40 hesap açabildiğini söyleyen birkaç kişi gördüm fakat ne kadar doğrudur bilemem.

Kod:
Gigabyte B450M S2H Anakart
AMD Ryzen 3 3100 İşlemci
Nvidia GeForce GTX 1650 Super Ekran Kartı
Adata Gammix D30 8 GB 3000 MHz Bellek *2
Kingston A400 480 GB SSD
FSP HV PRO 550W 80+ Bronze Güç Kaynağı
Adata XPG INVADER Fanlı ATX Oyuncu Kasa

Toplam max 5000 TL'ye hatta 4750 tl civarlarında bir fiyata bu kasayı toplayabilirsin. Bu özelliklerde bir kasa alabilirsiniz. Eğer metin2 klasörüne girip config.exe'yi açıp oyun ekran çözünürlüğünü düşürür ve grafiklerini en az'a indirirseniz 20 değil 30 tane metin2 açabilirsiniz.

Kod:
Gigabyte B450M S2H Anakart
AMD Ryzen 3 3100 İşlemci
Nvidia GeForce GTX 1650 Super Ekran Kartı
Adata Gammix D30 8 GB 3000 MHz Bellek *2
Kingston A400 480 GB SSD
FSP HV PRO 550W 80+ Bronze Güç Kaynağı
Adata XPG INVADER Fanlı ATX Oyuncu Kasa

Toplam max 5000 TL'ye hatta 4750 tl civarlarında bir fiyata bu kasayı toplayabilirsin. Bu özelliklerde bir kasa alabilirsiniz. Eğer metin2 klasörüne girip config.exe'yi açıp oyun ekran çözünürlüğünü düşürür ve grafiklerini en az'a indirirseniz 20 değil 30 tane metin2 açabilirsiniz.
Sen mükemmel bir detaysın tam istediğim gibi efektler görseller ben de hep kapalı zaten çok teşekkür ederim.<3

Kanka pek fazla tutcağını sanmıyorum metin 2 zaten işlemciye bakan bir oyun sağlam bir işlemci yeterli olur birde configden el ile ayarlarsın artık 500x500 mü kaç yapıcaksan miss gibi

Kanka pek fazla tutcağını sanmıyorum metin 2 zaten işlemciye bakan bir oyun sağlam bir işlemci yeterli olur birde configden el ile ayarlarsın artık 500x500 mü kaç yapıcaksan miss gibi
evette çok fazla özellikle hile açınca kasma epey oluyor adminin önerisi maximum 5200 tutuyor hepsi bu şekilde topluyacağım.

evette çok fazla özellikle hile açınca kasma epey oluyor adminin önerisi maximum 5200 tutuyor hepsi bu şekilde topluyacağım.
Evet ömerin dediği gibi o civar tutar oyun içindende isim grafik maskesinden ne gizleniyorsa artık yaparsın rahat açarsın istediğin sayıda

Kankam bu devirde PC toplanmaz haberin olsun, Hazır alman senin için daha avantajlı olur.

Ryzen 5 3600
XFX RX 5600 XT
8x2 16GB GSKILL 3200 RAM
GIGABYTE B550M S2H
Güzel hava akımlı bir kasa ve alabilirsen m2 ssd ya da min 500mb okuma yazmalı bir ssd

şuan kullandığım sistem bu , memnunumda

işlemcimi 1630, ekran kartını 2500 e almıştım zamanında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt