merhabalar bi hileyi cracklemek istiyorum

link:

yardım edebilcek bilgili arkadaşlar yardım ederlerse çok mutlu olurum.

yardım edebilecek arkadaşlar varmıdır acaba?
hangi dille kodlandı ? ne hilesi ? koruma varmı ?

yardım edebilirmisiniz arkdadşlar

Son düzenleme:
koruma var growtopia adlı bir oyunun hilesi cpp dilinde olması lazım emin değilim
virustotal linki :
bildiğim korumalar : api.surferstealer.com ile iletişime geçiyor // hwid ile belirtilen ödemeyi yaptıktan sonra programı kapatmaya dahi gerek kalmadan girişnizi sağlıyor

// ekstradan yalandan bi koruma koymuş string editor ile bir harfi değiştirince i will public your details falan birşeyler saçmalıyor vm koruması yok debug koruması bildiğim kadarıyla var ama emin değilim

// stringleri encryptlamış vmprotect olabilir ama virustotalde vmprotectle ilgli bir detection görmedim
internetim olmadığı için kontrol edemiyorum yani kotalı internetim var (100 gb superbox) fazla harcamak istemiyorum o nedenle
surferbotuda vm e kurucam

Son düzenleme:
koruma var growtopia adlı bir oyunun hilesi cpp dilinde olması lazım emin değilim

virustotal linki :
bildiğim korumalar : api.surferstealer.com ile iletişime geçiyor // hwid ile belirtilen ödemeyi yaptıktan sonra programı kapatmaya dahi gerek kalmadan girişnizi sağlıyor

// ekstradan yalandan bi koruma koymuş string editor ile bir harfi değiştirince i will public your details falan birşeyler saçmalıyor vm koruması yok debug koruması bildiğim kadarıyla var ama emin değilim

// stringleri encryptlamış vmprotect olabilir ama virustotalde vmprotectle ilgli bir detection görmedim
internetim olmadığı için kontrol edemiyorum yani kotalı internetim var (100 gb superbox) fazla harcamak istemiyorum o nedenle
surferbotuda vm e kurucam
growtopia hilesi .d githubda var zaten fixlenmeyen

growtopia hilesi .d githubda var zaten fixlenmeyen
hocam bu öyle bir hile değil bu bot hilesi sizin birçok bot açmanızı sağlayan bir program ek olarak growtopia fixledi hepsini (artık logon olamıyorsunuz) bu uygulamayıda zaten satın almıştım ama sahibi vm değiştirdiğim için bana bidaha kullanmayacaksın dedi (300tl atmıştım ) demem oki lütfen yardımcı olun

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt