hangi dille kodlandı ? ne hilesi ? koruma varmı ?link:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
yardım edebilcek bilgili arkadaşlar yardım ederlerse çok mutlu olurum.
yardım edebilecek arkadaşlar varmıdır acaba?
koruma var growtopia adlı bir oyunun hilesi cpp dilinde olması lazım emin değilimhangi dille kodlandı ? ne hilesi ? koruma varmı ?
virustotal linki :hangi dille kodlandı ? ne hilesi ? koruma varmı ?
growtopia hilesi .d githubda var zaten fixlenmeyenkoruma var growtopia adlı bir oyunun hilesi cpp dilinde olması lazım emin değilim
virustotal linki :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
bildiğim korumalar : api.surferstealer.com ile iletişime geçiyor // hwid ile belirtilen ödemeyi yaptıktan sonra programı kapatmaya dahi gerek kalmadan girişnizi sağlıyor
// ekstradan yalandan bi koruma koymuş string editor ile bir harfi değiştirince i will public your details falan birşeyler saçmalıyor vm koruması yok debug koruması bildiğim kadarıyla var ama emin değilim
// stringleri encryptlamış vmprotect olabilir ama virustotalde vmprotectle ilgli bir detection görmedim
internetim olmadığı için kontrol edemiyorum yani kotalı internetim var (100 gb superbox) fazla harcamak istemiyorum o nedenle
surferbotuda vm e kurucam
at bakim linkgrowtopia hilesi .d githubda var zaten fixlenmeyen
hocam bu öyle bir hile değil bu bot hilesi sizin birçok bot açmanızı sağlayan bir program ek olarak growtopia fixledi hepsini (artık logon olamıyorsunuz) bu uygulamayıda zaten satın almıştım ama sahibi vm değiştirdiğim için bana bidaha kullanmayacaksın dedi (300tl atmıştım ) demem oki lütfen yardımcı olungrowtopia hilesi .d githubda var zaten fixlenmeyen
at bakim link
hocam yok hepsi fixli zaten giriş kısmında kod kısmında growtopia api hiç bi zaman değişmedi değişmez değişemezde zaten o yüzden kodlar çalışıyoat bakim link
hocam botting fonksiyonu bunda yok malesefLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir