merhaba yayıncı arıyorum

kroozer

Diamond Üye
İletişim
Selamlar. Valorant hilemizi tanıtmak için bir yayıncı arıyoruz. Yayıncı kadromuzdan bazı arkadaşlar ayrıldığı için eksik kaldık. 3 kişi alacağız

Discordumuza Gelerek Başvurabilirsiniz!

discord.gg/websnakes

ŞARTLAR

Minimum Yaşınız 14 Olması lazım.​

Yayındayken Küfür, Hakaret, Başka Firma Hakkında Konuşmayın.​

Minimum 2.5-3 Saat Yayın Yapmanız Gerekmekte. Örnek : Sabah 1.5 Akşam 1.5 Yayın Yapabilirsiniz.​

Valorantta Herhangi Bir Banınız Olmaması Gerekmekte.​

TPM ve SECUREBOOT Hatası Almamanız Gerekmekte.​

Tiktok Hesabınızın Olması ve Live Studiosu Açık Olması Gerekmekte​

Yayınlar da Sesli Olarak Konuşabilmeniz Gerekli​

İnternetinizin ve Sisteminizin Yeterli Olması Gerekmektedir.​

Son düzenleme:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Selamlar. Valorant hilemizi tanıtmak için bir yayıncı arıyoruz. Yayıncı kadromuzdan bazı arkadaşlar ayrıldığı için eksik kaldık. 3 kişi alacağız

Discordumuza Gelerek Başvurabilirsiniz!​

discord.gg/websnakes​

ŞARTLAR​

Minimum Yaşınız 14 Olması lazım.​

Yayındayken Küfür, Hakaret, Başka Firma Hakkında Konuşmayın.​

Minimum 2.5-3 Saat Yayın Yapmanız Gerekmekte. Örnek : Sabah 1.5 Akşam 1.5 Yayın Yapabilirsiniz.​

Valorantta Herhangi Bir Banınız Olmaması Gerekmekte.​

TPM ve SECUREBOOT Hatası Almamanız Gerekmekte.​

Tiktok Hesabınızın Olması ve Live Studiosu Açık Olması Gerekmekte​

Yayınlar da Sesli Olarak Konuşabilmeniz Gerekli​

İnternetinizin ve Sisteminizin Yeterli Olması Gerekmektedir.​

ban yersek spoofer karşılıyormusunuz

:D kesin veriyorsundur dostum kendi yaptığın bir yazılım bile değil yabancı formlardan bulduğun public hileleri key ekleyerek millete veriyorsun elimde herşeyin ss'i mevcut inkar etme rezil rüsva olursun

ek olarak bu olaylardan sonra satışları durdurup kullanıcı adınında değiştiniği farkettim bunuda düşeyim dedim altına

:D kesin veriyorsundur dostum kendi yaptığın bir yazılım bile değil yabancı formlardan bulduğun public hileleri key ekleyerek millete veriyorsun elimde herşeyin ss'i mevcut inkar etme rezil rüsva olursun

ek olarak bu olaylardan sonra satışları durdurup kullanıcı adınında değiştiniği farkettim bunuda düşeyim dedim altına
ismim neydi önceki ismim ne dediğini anlamadım sadece başka birinin url sini aldım hayırdır ss at da görelim

kimsinde sen beni tehdit edityorsun

2 ncisi ise ben yabancı sitelerden almıyorum arkadaşımdan ress olarak yarı fiyatına alıyorum

ismim neydi önceki ismim ne dediğini anlamadım sadece başka birinin url sini aldım hayırdır ss at da görelim

kimsinde sen beni tehdit edityorsun

2 ncisi ise ben yabancı sitelerden almıyorum arkadaşımdan ress olarak yarı fiyatına alıyorum
dostum sana yayıncı olarak başvuru attım hileni açtım daha menüde zaten banlandım ayrıca loaderin ve menunun fotosunu bi sallasana konunun altına şu arkadaşına bi bakalım
sonra keyimi iptal edip senin hilen yüzünden yediğim banı kendi hatammış gibi gösterip engelledin beni ssleri buluyim zaten paylaşıcam sen rahatta kal

dostum sana yayıncı olarak başvuru attım hileni açtım daha menüde zaten banlandım ayrıca loaderin ve menunun fotosunu bi sallasana konunun altına şu arkadaşına bi bakalım
sonra keyimi iptal edip senin hilen yüzünden yediğim banı kendi hatammış gibi gösterip engelledin beni ssleri buluyim zaten paylaşıcam sen rahatta kal
sen kimden bahsediyorsun dostum valorantspoofer sunucusundan mı

sen kimden bahsediyorsun dostum valorantspoofer sunucusundan mı
image.png

discord değiştiğin için mesajların tamamına erişemiyorum ama bu bile zaten senin ne olduğunu belli ediyor

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt