canxl Silver Üye Katılım 15 Kas 2021 Mesajlar 62 Beğeniler 3 15 Kas 2021 #1 Merhaba arkadaşlar forumda yeniyim bir çoğunuz wolftü için katıldığımı sanıyor ama wolftü için katılmadım 5 yıl boyunca HTML,CSS,PHP üzerinde çalıştım İsmim : Baran Yaş : 19 Sivaslıyım arkadaşlar, tanıştığımıza memnun oldum.
Merhaba arkadaşlar forumda yeniyim bir çoğunuz wolftü için katıldığımı sanıyor ama wolftü için katılmadım 5 yıl boyunca HTML,CSS,PHP üzerinde çalıştım İsmim : Baran Yaş : 19 Sivaslıyım arkadaşlar, tanıştığımıza memnun oldum.
S Sorik overrated asf Efsane Üye Katılım 16 Şub 2021 Mesajlar 1,152 Beğeniler 782 15 Kas 2021 #2 canxl' Alıntı: Merhaba arkadaşlar forumda yeniyim bir çoğunuz wolftü için katıldığımı sanıyor ama wolftü için katılmadım 5 yıl boyunca HTML,CSS,PHP üzerinde çalıştım İsmim : Baran Yaş : 19 Sivaslıyım arkadaşlar, tanıştığımıza memnun oldum. Genişletmek için tıkla ... mahalle ver geliyim
canxl' Alıntı: Merhaba arkadaşlar forumda yeniyim bir çoğunuz wolftü için katıldığımı sanıyor ama wolftü için katılmadım 5 yıl boyunca HTML,CSS,PHP üzerinde çalıştım İsmim : Baran Yaş : 19 Sivaslıyım arkadaşlar, tanıştığımıza memnun oldum. Genişletmek için tıkla ... mahalle ver geliyim