Çözüldü merhaba arkadaşlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kroozer

Diamond Üye
İletişim
merhaba arkadaşlar bu aralar bazı arkadaşlarda oluşan bir taktik bug gördüm adam dt hile ile istediği kadar 4-5 saat oynuyor rage şekilde 4-5 saat sonra hesaba ban atıyor farklı bir hesapta hilesiz sınırsız oynayabiliyor ban yememiş gibi kısacası sadece valorant hesaba ban atıyor anakart a ban atmıyor eğer bu taktiği benimle paylaşabilecek olana güzel bir takas teklifi sunmak istiyorum nasıl yapıldıgını bilen kişiler yazsın
DİSCORDUM

deleteduser999999999
İYİ GÜNLER DİLERİM
CHEATGLOBAL AİLESİ

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
böyle bir şey varsa fiyatı gerçekten yüksek olabilir. nerde gördün bunu?

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
bi arkadaştan ama nasıl yaptıgını bilmiyor eğer olursa ona şuan piyasanın en sağlam hilesinden life time vericem o hile ile radiant oynayan var
iyi güzel ancak vereceğine takaslamazlar bence. bu tür methodların fiyatları çok çok yüksek oluyor.

merhaba arkadaşlar bu aralar bazı arkadaşlarda oluşan bir taktik bug gördüm adam dt hile ile istediği kadar 4-5 saat oynuyor rage şekilde 4-5 saat sonra hesaba ban atıyor farklı bir hesapta hilesiz sınırsız oynayabiliyor ban yememiş gibi kısacası sadece valorant hesaba ban atıyor anakart a ban atmıyor eğer bu taktiği benimle paylaşabilecek olana güzel bir takas teklifi sunmak istiyorum nasıl yapıldıgını bilen kişiler yazsın
DİSCORDUM

deleteduser999999999
İYİ GÜNLER DİLERİM
CHEATGLOBAL AİLESİ
1 hesaptan ban yiyince diğer hesapta hiç ban yemiyor mu yoksa yiyor mu yiyor ise delay bandır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt