Valorant için konuşmuyorum sadece ; Her platformun kendine ait checkerleri ve configleri bulunuyor. Open bullet configler ile çalışıyor. Configler arasında şöyle bir durum var Proxy gerektiren ve proxyless ( Yani senin ip'n ile hesapları deneyen sistem). Proxyler proxyless'e göre daha hızlı. Hesap düşürme işlemide şu şekil oluyor / Combo list yani hesap user
ass ( Kullanıcı adı şifre) mail
ass (Mail şifre) şeklinde buna benzer bir çok pass sistemi daha var. Proxyler scraplenerek bulunuyor. Fakat yeni başladığın için method vs. bulamazsın. Combo listler sql dumper ve bir çok method aracılığıyla çekiliyor bedava olarak bulamazsın. İşleyiş ; Combo list (Hesap listini atıyorsun) config dosyasını seçiyorsun proxy var ise giriyorsun yok ise off yapıyorsun ( Config'in proxy'sizde çalışması gerek). Configler captureli ve capturesiz olarak 2 ye ayrılıyor. Captureli olan configler hesaplara dair tüm bilgileri veriyor örnek rank sunucu vs. Capturesiz ise sadece hesapların çalışıp çalışmadığını deniyor. Checker'ların mantığı daha basit. Open bullet kullanmayı kendin bile öğrenebilirsin. Onun dışında eğer satmak gibi bir amacın var ise random hesaplar gerçekten daha önce alım satım yapmadıysanız yüksek bir discord sunucusuna sahip değilseniz satım olmuyor . Bir yardıma ihtiyacın olursa discord adresime yazmaktan çekinme.