Çözüldü merhaba arkadaşlar bilgisayarımda bir sıkıntı var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kroozer

Diamond Üye
İletişim
merhaba arkadaşlar bilgisayarımda bir sıkıntı var
arkadaşlar konuyu elimden geldiğince size açık anlatmaya çalışıcam
sizde elinizden geldiğince lütfen açıklayıcı cevap verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.
ARKADAŞLAR ŞİMDİ BENİM BİLGİSAYARIM LAPTOP MSİ AMA BU 1-2 AYDIR BİR SORUNLA KARŞILAŞIYORUM SORUN ŞU

= BEN BİOS A GİDİYORUM VE TPM Yİ KAPATIYORUM PC KENDİNE RESET ATIYOR BİLGİSAYAR AÇILIYOR TPM.MSC YE BAKIYORUM KAPANMAMIŞ HALLEN AÇIK BİOS TANDA AÇIK KAPANMIYOR AYNI SORUN CSM SECURE BOT VS HEPSİNDE VAR VE BUYÜZDEN SPOOFER VS YAPAMIYORUM LÜTFEN CEVAP VEİRSENİZ SEVİNİRİM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER​

İYİ GÜNLER DİLERİM
CHEATGLOBAL AİLESİ

sizde elinizden geldiğince lütfen açıklayıcı cevap verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.
ARKADAŞLAR ŞİMDİ BENİM BİLGİSAYARIM LAPTOP MSİ AMA BU 1-2 AYDIR BİR SORUNLA KARŞILAŞIYORUM SORUN ŞU

= BEN BİOS A GİDİYORUM VE TPM Yİ KAPATIYORUM PC KENDİNE RESET ATIYOR BİLGİSAYAR AÇILIYOR TPM.MSC YE BAKIYORUM KAPANMAMIŞ HALLEN AÇIK BİOS TANDA AÇIK KAPANMIYOR AYNI SORUN CSM SECURE BOT VS HEPSİNDE VAR VE BUYÜZDEN SPOOFER VS YAPAMIYORUM LÜTFEN CEVAP VEİRSENİZ SEVİNİRİM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER​

İYİ GÜNLER DİLERİM
CHEATGLOBAL AİLESİ
Bios güncelledinmi?

ekran kartı uefi destekliyormu peki CSM hatalarında dediğin gibi oluyor bilgisayarı açmıyor biosa sokup illa kapatmamı istiyor

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Biosu ayarladıktan sonra save yaptığına eminmisin bro

İYİ GÜNLER DİLERİM
CHEATGLOBAL AİLESİ
xxxx arşivinin forumu var orada konu açabilirsin kral vardır bilen eden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt