Memtor | SvSide Captcha Solver

MemoryRegion

Diamond Üye
Herkese merhaba arkadaşlar. Metin2 pvp sunucuların çoğu yavaş yavaş svside kullanmaya başladı ve çoğunda artık bot kontrol olduğu için Captcha solver yapma kararı aldık. Oynadığınız sunucuda svside renkli captcha sorununuz varsa bu programla birlikte sorundan kurtulabilirsiniz.Şimdiden herkese iyi kullanımlar dilerim.

-Arkaplan tabanlı olup, bilgisayar kullanırken sizi engellemeyecek şekilde geliştirildi.
-Bilgisayarınızda Ek CPU , Ekran Kartı vs. Kullanmaz.
-Hızlı ve pratik olması sizi yormaz.
-İster bize ait olan
MEMTOR botu ile kullanın istek başka botlar ile sıkıntı çıkartmaz.
-
MEMTOR bot ile alımlarda indirim uygulanmaktadır.
-32 bitte çalışmıyor.

Satın alım işlemleri ve diğer problemleriniz / sorularınız için DC adresimize gelip ticket açabilirsiniz

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bot kontrolü hızlı bir şekilde çözüyor, ekranı aktif olarak kullanabiliyorsunuz, mouse'u kullanmıyor arka planda anlık geçiyor on numara.

Çok güzel bir hile rahatça evden çıkıp gönül rahatlığıyla dişarda dolaşabiliyorum kasma donma yok aktif kullanıcıyım

Çok güzel bir hile rahatça evden çıkıp gönül rahatlığıyla dişarda dolaşabiliyorum kasma donma yok aktif kullanıcıyım
postun açılışması 17 nisan hesabın açılması 17 nisan ve nedense tek yorumu var oda buraya :D kendi kendine yorum attığın ne çok belli oluyor be kral :D :D

postun açılışması 17 nisan hesabın açılması 17 nisan ve nedense tek yorumu var oda buraya :D kendi kendine yorum attığın ne çok belli oluyor be kral :D :D
:(( bare dc gelseydin be kral anlardın benim atmadıgımı bir etkinlik düzenledik bundandolayı arkadaş yeni hesap açıp atmış

Son düzenleme:
Hadi diyelim öyle yaptı bu elemanın d0landırıcı olduğu anlamına gelmiyor, metin2 botlarını 3-4 ay öncesinde 1 ay boyunca kullandım gayet stabil ve fiyat performans ürünü. Alacak arkadaşlara iyi kullanmalar..

Arkadaş çok ilgili dc de yardımcı oldu isteğimi kırmadı her türlü yardımcı oldu <3

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt