Mc açılımıyor

Nowzy

Uzman Üye
hergün nerdeyse düzenli olarak oynardım ama bu ay hiç girememiştim arkadaşta gel pc sunucusu açalım dedi oyniyalım dedi bende tamam oyniyalım dedim sunucuyu açtım ancak minecrafta giremiyorum herşeyi denedim oyun açılıyor ancak mojang yazısı çıkması gereken yerde siyah ekranda kalıyor dünden beri onu çözmeye çalışıyorum oyun dosyalarını tekrar tekrar sildim oyuna 9gb ram verdim gine açılmadı hep siyah ekranda kalıyor Tlauncher sklauncher sallwyr launcher denedim ancak hepsinde aynı sorun sistemimlemi ilgili bi sorun var onuda bilmiyorum yardımcı olumurmusunuz
Sistem bilgileri
Amd Ryzen 7 7000 series
Amd radeon graphic (512mb)
DDR4 RAM (16GB
512gb Hafıza
Windows 11
Başka bişeye gerek yok sanırım 🥶

hergün nerdeyse düzenli olarak oynardım ama bu ay hiç girememiştim arkadaşta gel pc sunucusu açalım dedi oyniyalım dedi bende tamam oyniyalım dedim sunucuyu açtım ancak minecrafta giremiyorum herşeyi denedim oyun açılıyor ancak mojang yazısı çıkması gereken yerde siyah ekranda kalıyor dünden beri onu çözmeye çalışıyorum oyun dosyalarını tekrar tekrar sildim oyuna 9gb ram verdim gine açılmadı hep siyah ekranda kalıyor Tlauncher sklauncher sallwyr launcher denedim ancak hepsinde aynı sorun sistemimlemi ilgili bi sorun var onuda bilmiyorum yardımcı olumurmusunuz
Sistem bilgileri
Amd Ryzen 7 7000 series
Amd radeon graphic (512mb)
DDR4 RAM (16GB
512gb Hafıza
Windows 11
Başka bişeye gerek yok sanırım 🥶
launcherin ney? veya launcherini güncelle en olmazsa ekran kartında bir sorun var u anda yine baktın olmazsa java ve jdk indir jdk runtime 22

kanka çok moddan çöküyo veya modların çarpışmasın dan çöküyo
mod yokki

hayla giremiyorum arkadaş oyunu bitirdi biraz yardımcı olabilirmisiniz

launcherin ney? veya launcherini güncelle en olmazsa ekran kartında bir sorun var u anda yine baktın olmazsa java ve jdk indir jdk runtime 22
launcherin ismi yazıyor zaten ayrıca java ve ekran kartıyla ilgili herşeyi denedim

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
APU sistemden olabilir, sistem zayıf aslında. Sana önerim sistem gereksinimlerine bakman ya da Lunar kullanman.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt