Çözüldü Masaüstünde sağtık yaptıktan sonra grafik özelliklerine basıyorum ama açılmıyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

axors

Silver Üye
Windows 11 formatını attıktan sonra grafik özelliklerini açmaya tıklıyorum ama açılmıyor.Driver boosterle sürücüleri güncelledim windows updateyle güncelledim ama hayla açılmıyor.İntelin sitesinden bile yükledim sürücüleri ama açılmadı.

Windows Defenderı Kapatıp denermisin bende öyle bir sorun olmuştu onu kapatmadan hiç bir şey açamıyordum

Windows 11 formatını attıktan sonra grafik özelliklerini açmaya tıklıyorum ama açılmıyor.Driver boosterle sürücüleri güncelledim windows updateyle güncelledim ama hayla açılmıyor.İntelin sitesinden bile yükledim sürücüleri ama açılmadı.
Belki windows 11 i tam yüklenmemiştir ben format attığında PC açılmamıstı USB den sıfirlamistım bi daha sende bi kez daha format atıp dene istiyorsan

DDU yazılımı ile ekran kartı sürücüsünü kaldır Sonra Windows update üzerinden Intel ekran kartı sürücüsünü kur
belki bu şekilde düzelir

Sıfır ve USB den temiz format işi çözer. Bu tarz hatalar da genellikle yanlış kurulum sebep oluyor. En sağlıklı yöntem temiz format atmak ve sıfırdan kurulum yapmak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt