Manuel Ban HWID Bana dönüşür mü?

licores

Uzman Üye
Birden fazla manuel ban yersek bir süre sonra HWID bana dönüşür mü? Tecrübe eden, bilgisi olan birisi var mı?

ikinci manuel banın genelde hwid bana dönüşüyor
Çok fazla manuel yedim ama bir sürü maç atıyorum, yeni çar kastım hatta hala banım yok. HWID ban olduğunu anlamam için 2. maçta genelde ban yemem gerekmiyor mu?
40-50 maç attım ban yok

Çok fazla manuel yedim ama bir sürü maç atıyorum, yeni çar kastım hatta hala banım yok. HWID ban olduğunu anlamam için 2. maçta genelde ban yemem gerekmiyor mu?
40-50 maç attım ban yok
hwid banda(van 152) sorunun yok o zaman; lakin delay banının(val 5) olup olmadığını anlaman için ortalama 1 hafta gibi bi süre yan çarında takılman lazım
anakartına göre değişiklik gösterir hiç delaya düşmeyen arkadaşım vardı

hwid banda(van 152) sorunun yok o zaman; lakin delay banının(val 5) olup olmadığını anlaman için ortalama 1 hafta gibi bi süre yan çarında takılman lazım
anakartına göre değişiklik gösterir hiç delaya düşmeyen arkadaşım vardı
Kanka manuel ban yiyorum, yeni çar açtım 0 dan 20 levele kastım ban yemedim. HWID ban olmadığını nasıl anlayabilirim sıfırdan çar açıp 20 ye kasmış olmam banın olmadığına dair kanıt değil mi?

Kanka manuel ban yiyorum, yeni çar açtım 0 dan 20 levele kastım ban yemedim. HWID ban olmadığını nasıl anlayabilirim sıfırdan çar açıp 20 ye kasmış olmam banın olmadığına dair kanıt değil mi?
gayet güzel bir kanıt fakat ileri ki günlerde vanguard ban konusunda yenilik getirirse ummadığın bi zamanda ban yersen şaşırma

Hayır oyuna değil süreye bağlı VAN 5, 7 gün hilesiz takıl ban yemezse temizsin demektir.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
donusebılır belkı

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt