Satıyorum MAİNLEMELİK DOLU STEAM HESABİ

YoralYex

Gold Üye
Ticaret Puanı:
 0 / 0
Hesap bana ait kendi hesaplarımdan biri ilk maili bana ait siz satın aldığınızda tüm bilgileri değiştirebilirsiniz pcyi sattığım için artık hesapla bir işim yok fotoğraflarda gördüğünüz gibi hesabın hiçbir banı sorunu yoktur
İçindeki oyunlar
GTA5
FORZA HORİZON 4
İNTERNET CAFE SİMİLATOR 1.2
SUPER MARKET SİMİLATOR
ETS
RDR2
FOREST
RAFT

Aklıma gelenleri yazdım fotoğrafta hepsi gözüküyor zaten eksik yazdiysam oradan bakabilirsiniz

Fiyat: 1200
Ödeme yöntemi: Papara IBAN Gamesatis
İletişim adresi: YoralYex DC

Son düzenleme:
bayağı bi doluymus knk

Steam profilinize forumdaki adınızı yazıp konuya ekler misiniz.

link atar mısın

Steam profilinize forumdaki adınızı yazıp konuya ekler misiniz.
Ekledim hocam
link atar mısın
Atıyorum
bayağı bi doluymus knk
Ucuz yollu mainlemelik hesap hocam ne beklersiniz ki 200 tane oyun mu olsun içinde genelde bilindik sevilen oyunlar var içinde zaten

link atar mısın

11 oyun 1100 tl fazla değilmi 250 oyun 7000 tl ye satıyom bn

11 oyun 1100 tl fazla değilmi 250 oyun 7000 tl ye satıyom bn
Size hayırlı satışlar hocam hesap benim eski mainlerimden biriydi yani oyunları kendim aldım indirimle falan bile almış olsam oyun fiyatlar 1kyi geçiyor neden daha ucuza satayım?

Size hayırlı satışlar hocam hesap benim eski mainlerimden biriydi yani oyunları kendim aldım indirimle falan bile almış olsam oyun fiyatlar 1kyi geçiyor neden daha ucuza satayım?
tabiki ben sizin ne kadar satacağınıza karar veremem fakat müşteri kafasından düşünürseniz türkiye zaten diğer ülkelere göre arası çok açık bir ekonomiye sahip 1100 tl ye yemek de yenir oyunda alınır veya gezersin ne bileyim 1100 tl ye bunlar yapılırken 10 tane oyuna vermek mantıklı gelmiyor anlatabildimmi

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt