valoranta ticket actiniz mi?Main hesapta girmeye çalıştığımda hvcı alıyorum ama farklı hesaba girmeye çalışınca herhangibi hata vermiyor sebebi nedir hesap manuel incelemeye mi girdi
Flag yemişsin bypassız giremezsin geçmiş olsun.Main hesapta girmeye çalıştığımda hvcı alıyorum ama farklı hesaba girmeye çalışınca herhangibi hata vermiyor sebebi nedir hesap manuel incelemeye mi girdi
kısacası hesap yaragi tuttu yaniFlag yemişsin bypassız giremezsin geçmiş olsun.
Aynen hesap ban yememiş ama flag yemiş lifetime bir bypass veya bilgisayar değişmen lazım.kısacası hesap yaragi tuttu yani
kanka netkafede giriyodum sadece orda colorbot kullandımAynen hesap ban yememiş ama flag yemiş lifetime bir bypass veya bilgisayar değişmen lazım.
Kanka başka bilgisayarlarda girebilirsin hangi bilgisayarda hvcı hatası alıyorsan o bilgisayar flag yemiş.kanka netkafede giriyodum sadece orda colorbot kullandım
başka pc de girsem hvcı almammı yani şöyle bişey var başka pc ye oturmuştum ordada aynı hatayı verdiKanka başka bilgisayarlarda girebilirsin hangi bilgisayarda hvcı hatası alıyorsan o bilgisayar flag yemiş.
Çekirdek yalıtımını aktif hale getirirsen girebilirsin hesabınla başka bir bilgisayarda ama çoğu internet kafede çekirdek yalıtımı kapalı oluyorbaşka pc de girsem hvcı almammı yani şöyle bişey var başka pc ye oturmuştum ordada aynı hatayı verdi
evet kapalı zaten ilk başlarda normal girebiliyodum da şimdi hvci veriyo ama sadece benim hesapta başka bi hesaba girerken öyle bi sorun yokÇekirdek yalıtımını aktif hale getirirsen girebilirsin hesabınla başka bir bilgisayarda ama çoğu internet kafede çekirdek yalıtımı kapalı oluyor