Madwoofer 08.10.2022 Güncel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

elyesa54

Gold Üye
Selam Arkadaşlar Val5 kurbanınız ben Delaylı ban yemekteyim sürekli kendimde işe yaramasa da bu güncel free spooferı sizlerle paylaşmak istedim.
Bana Ait değildir site kuralları nasıl bilmiyorum Cheatglobal çöplüğü konusunda açmak için baya uğraştım fakat bulamadım bu yüzden bu konu daha mantıklı geldi bana.

Öncelikle Şunu belirtmek isterim her anakartta çalışıcak diye bir şey yok ki %50'lik kısımda çalışır diğer kalan kısımda çalışmaz belli olmaz ama bedava denemekten de zarar gelmez.
Program bana ait değildir. Reklam, tanıtım değildir zaten ücretsizdir.
Uygulamamız MadUI bu uygulamada valorant hilelerinden tut çoğu oyuna ait hileler bulunmaktadır. Bu konunun amacı spoofer olduğu için uygulamanında kendisine ait MadWooferı vardır.
Bunu ben denedim fakat işe yaramadı sizlerden belki bazılarınızda işe yarayacağını düşündüğüm için bunu paylaşmak istedim.

ÖNEMLİ - >
Spoof yapmadan önce Format(zorunlu değil)- Varsa riot vanguard ve valorantı kaldırmak ( zorunlu ) - Bios upgrade veya downgrade yapmanız gereklidir (zorunlu)
Uygulamanın linki :
-
VT :
-
İndirdiğiniz uygulamada kayıt olup giriş yapacaksınız.
Sol taraftan Apps kısmına tıklayacaksınız sonrasında aşşağı doğru indiğiniz vakit Hardware / Software kısmına tıklayıp Madwoofer'a girip startlayacaksınız sonrasında işlem çok basit Bir enterla spoof oluyor. ( Clean da mevcut)

Uygulamalı fotoğraflı anlatmak isterdim lakin evde değilim. Eve geçtiğim vakit belki fotoğraflı şekilde güncellerim yazıyı.

Madwooferın sadece fortnite için geçerli olduğunu discord sunucularında belirtmişlerdi, valorant banı için işe yaramaz yani

düşünmen yeter

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt