Aldemar
Silver Üye
Arkadaşlar bu aralar sitede çok sık gördüğüm bir soru hwid ban yedim. herşeyi değiştirdim ama banım açılmadı. çünkü sizin mac adresi sorguladığınız gibi anti cheatler artık sorgulamıyorlar. daha derine iniyorlar
neyse direk olaya girelim. verdiğim linkleride anakartınızın ağ kartına göre indirip komutları takip edebilirsiniz. (NOT: bu işlemler bytes üzerinden yapılır. bu yüzden değiştirme hakkınız bulunur tahmin olarak 7-10 arası)
işlemler cmd üzerinden gerçekleşmektedir. konu altına yok virüstotal yokmu diyen ve yazan arkadaşlar için her klasörde 20 küsür dosya var tektek onlamı uğraşayım. güvenmiyorsan yapma, destekde vermiyorum yapabilenler yapamayanlara yardım etsin
① Realtek MAC Adresi Değiştirme Aracı
② INTEL MAC ADRESİ DEĞİŞTİRME ARACI
③ Realtek MAC / INTEL MAC Adres Değiştirme Aracı
Sıkıştırılmış dosyayı açtıktan sonra sırasıyla INTEL ve Realtek klasörlerini kullanın.
(2) Realtek ağ bağdaştırıcısı MAC nasıl değiştirilir?
① Cihaz yöneticisindeki ağ adaptöründeki LAN kartı cihaz cihazını kullanmayı bırakın.
② Ağ adaptörü bilgilerini kontrol edin
RTNicPgW64.exe /efuse /r
RTNicPgW64.exe /efuse /vmac
* Daha eski tahtalar için
RTNicPgW64.exe /EEPROM /r
③ MAC adresi değişikliği
RTNicPgW64 /efuse /nodeid [değiştirilecek MAC adresi]
Euse'a yazılmışsa ve Windows'ta MAC değiştirilemiyorsa EEPROM'a yazılmalıdır.
RTNicPgW64 /eeprom /nodeid [değiştirilecek MAC adresi] (EEPROM'lu eski kartlar için çok kullanılır)
④ Cihaz yöneticisindeki ağ adaptöründeki LAN kartı cihaz cihazını kullanın.
(3) Intel serisi ağ bağdaştırıcısının MAC'i nasıl değiştirilir?
① Ağ adaptörü bilgilerini kontrol edin
EEUPDATEW64e /ALL
② MAC adresi değişikliği
EEUPDATEW64e /NIC=[LAN kartı numarası] /MAC=[Değiştirilecek MAC adresi]
neyse direk olaya girelim. verdiğim linkleride anakartınızın ağ kartına göre indirip komutları takip edebilirsiniz. (NOT: bu işlemler bytes üzerinden yapılır. bu yüzden değiştirme hakkınız bulunur tahmin olarak 7-10 arası)
işlemler cmd üzerinden gerçekleşmektedir. konu altına yok virüstotal yokmu diyen ve yazan arkadaşlar için her klasörde 20 küsür dosya var tektek onlamı uğraşayım. güvenmiyorsan yapma, destekde vermiyorum yapabilenler yapamayanlara yardım etsin
① Realtek MAC Adresi Değiştirme Aracı
② INTEL MAC ADRESİ DEĞİŞTİRME ARACI
③ Realtek MAC / INTEL MAC Adres Değiştirme Aracı
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
adresine erişin ve Windows için indirinSıkıştırılmış dosyayı açtıktan sonra sırasıyla INTEL ve Realtek klasörlerini kullanın.
(2) Realtek ağ bağdaştırıcısı MAC nasıl değiştirilir?
① Cihaz yöneticisindeki ağ adaptöründeki LAN kartı cihaz cihazını kullanmayı bırakın.
② Ağ adaptörü bilgilerini kontrol edin
RTNicPgW64.exe /efuse /r
RTNicPgW64.exe /efuse /vmac
* Daha eski tahtalar için
RTNicPgW64.exe /EEPROM /r
③ MAC adresi değişikliği
RTNicPgW64 /efuse /nodeid [değiştirilecek MAC adresi]
Euse'a yazılmışsa ve Windows'ta MAC değiştirilemiyorsa EEPROM'a yazılmalıdır.
RTNicPgW64 /eeprom /nodeid [değiştirilecek MAC adresi] (EEPROM'lu eski kartlar için çok kullanılır)
④ Cihaz yöneticisindeki ağ adaptöründeki LAN kartı cihaz cihazını kullanın.
(3) Intel serisi ağ bağdaştırıcısının MAC'i nasıl değiştirilir?
① Ağ adaptörü bilgilerini kontrol edin
EEUPDATEW64e /ALL
② MAC adresi değişikliği
EEUPDATEW64e /NIC=[LAN kartı numarası] /MAC=[Değiştirilecek MAC adresi]
Son düzenleme: