Çözüldü M24pro Orjinal ÇALIŞMIYOR.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hilebağımlısı

Normal Üye
Beyler öncelikle iyi günler yani m24pro nun orjinalini aldım hayatımda ilk defa bi hileye para verdim vermez olaydım hiçbir server'da çalışmıyor çalışan serverlarda 30sn sürmeden atıyor bunun bir çözümü var mı yoksa boşa mı aldım ben bunu yardım lütfen..

Vermeseydin keşke para xD çoğu serverde şuan hiçbir hile çalışmaz zaten. Dreamfancy ve ekibine dilenirsen anca yaparlar. Urielde hile çıkarcaklarını duydum ama inş çıkar

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Bana bir ss verirsen işini çözeceğim kardeşim

hocam ss'lik değil durum tam olarak şu client açılıyor ıd şifre login karakter seçimi geliyor oyuna giriş yapıyorum karakter gözüküyor 1sn sonra takılıp kapanıyor gerçekleşen durum tam olarak bu

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
hocam ss'lik değil durum tam olarak şu client açılıyor ıd şifre login karakter seçimi geliyor oyuna giriş yapıyorum karakter gözüküyor 1sn sonra takılıp kapanıyor gerçekleşen durum tam olarak bu
Fixlenmiştir büyük ihtimal

Çoğu PvP server (Korumadan dolayı) böyle bilindik hilelere çıktığı zaman engel atıyor. Bunun tek çözümü ya kendi hilenizi kodlayacaksanız yada az kişinin elinde olan bir hileyi kullanacaksınız. Diğer şekilde 1 saat içinde engelleniyor hileler malesef. Urial AC konusunda çok istek geldiği için ekibimiz bu konu üzerinde bir çalışması var. Yakında...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt