Çözüldü m2 mood hilesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emregs12

Normal Üye
ekran bu şekil oluyor yuvarlak dönüyor fakat gameforge client gelmiyor yardımcı olursanız makbule geçer

Merhaba,

güncel sürümünü bu linkten indirdiniz Ardından dosyayı masaüstüne çıkarınız ve uygulamayı açıp kullanıcı bilgileriniz ile giriş yapınız.

Anlatım : Umarım açıklayıcı olmuştur.

''Metin2 Mod Hack'' tıklayınız.

DDoDCq.png

Metin2'nin bulunduğunu dizini ''Gözat'' butonundan seçtikten sonra ''Giriş'' butonuna tıklayınız

ZaZC0x.png

Aktif Etmek istediğiniz özellikleri seçtikten sonra ''Hileyi Başlat'' butonuna tıklayınız .

1G5jLG.png

Bar kutusu dolduktan sonra ''Artık Oyuna Giriş Yapabilirsiniz.''Uyarı Gelecek'' Tamam butonuna tıklayabilirsiniz.

b5lM16.png

Gameforge uygulamasından giriş yapabilir.

IHbXVl.png

''Oyna'' butonuna tıkladıktan sonra sorunsuz bir şekilde hile aktif olacaktır.

fy8Wut.png

Saygılarımla

Merhaba,

güncel sürümünü bu linkten indirdiniz Ardından dosyayı masaüstüne çıkarınız ve uygulamayı açıp kullanıcı bilgileriniz ile giriş yapınız.

DDoDCq.png

Metin2'nin bulunduğunu dizini ''Gözat'' butonundan seçtikten sonra ''Giriş'' butonuna tıklayınız

ZaZC0x.png

Aktif Etmek istediğiniz özellikleri seçtikten sonra ''Hileyi Başlat'' butonuna tıklayınız .

1G5jLG.png

Bar kutusu dolduktan sonra ''Artık Oyuna Giriş Yapabilirsiniz.''Uyarı Gelecek'' Tamam butonuna tıklayabilirsiniz.

b5lM16.png

IHbXVl.png

fy8Wut.png

Saygılarımla
gayet net bir anlatım olmuş teşekkürler @ZamanBey

Merhaba,

DDoDCq.png

ZaZC0x.png

1G5jLG.png

b5lM16.png

IHbXVl.png

fy8Wut.png

Saygılarımla
bilgisayardan anlamayan adam bile bakarak yapar gerçekten ellerine saglik

arkadaslar ben aynısını yaptım oyunda hıle felan olmadı hersey sırasıyla yaptım oyun acıldı normal metin 2 hıcbır sey yok yardıımmmmm

Konu uzun bir süredir açık olduğu tespit edilmiştir. Bu sebebten konunun kapatılmasına karar verilmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt