Çözüldü LuxCheats Hakkında şikayetçiyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Samuel2

Bronz Üye
Şikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı : @LuxCheats
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : hizmet vermiyor / iade sağlamıyor
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : 07.10.2024 / 13.11.2024 arası
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : https://cheatglobal.com/konu/lux-cheats-permanent-hwid-spoofer-luxcheats-com.52696/
Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller (varsa) ;
Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın ; Arkadaştan spoofer almıştım vermişti sonra bakıma girdi filan bekletti beni bakımdan çıkar bekle vs. 7 ekimden beri hala vermiyor mesajlara cevap vermiyor aktif değil hizmet vermiyor iade istedim hala cevap yok hani cevap yazsa birkaç gün içinde vericem filan cevap yazdığı yok 7Ekimden beri spoofer vermiyor iademin sağlanmasını istiyorum.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
kullandığın spoofer kimin

Ghosty bakımda bende var diye bekliyorum ama iade etmek istemiyorum uğraşmıyorum :)

Şikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı : @LuxCheats
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : hizmet vermiyor / iade sağlamıyor
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : 07.10.2024 / 13.11.2024 arası
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : https://cheatglobal.com/konu/lux-cheats-permanent-hwid-spoofer-luxcheats-com.52696/
Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller (varsa) ;
Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın ; Arkadaştan spoofer almıştım vermişti sonra bakıma girdi filan bekletti beni bakımdan çıkar bekle vs. 7 ekimden beri hala vermiyor mesajlara cevap vermiyor aktif değil hizmet vermiyor iade istedim hala cevap yok hani cevap yazsa birkaç gün içinde vericem filan cevap yazdığı yok 7Ekimden beri spoofer vermiyor iademin sağlanmasını istiyorum.
GHOSTY SANDIM BULLSEYE SPOOFMUS

muhtemelen spoofer ghostye ait ve güncelleme gelmedi diye iade geçmek zorunda değildir. sabredin benimde 5-6 gündür spoofer bekleyen müşterilerim mevcut
Yok ben ona takılmıyorum bekletmişti zaten onceden baya 2ay falan sabrettım konu acmadım sımdıde bekletıyor mesajlarıma cevap verse boyle bı konu acmazdım zaten tarıhlere bak anlarsın zaten adama yazıyorum cevap verdiği yok

Yok ben ona takılmıyorum bekletmişti zaten onceden baya 2ay falan sabrettım konu acmadım sımdıde bekletıyor mesajlarıma cevap verse boyle bı konu acmazdım zaten tarıhlere bak anlarsın zaten adama yazıyorum cevap verdiği yok
anladım ben 7.11 sandım tarihi o günden beri bakımdada ghosty 7.10 mus tarih sonra anladım bullseye oldugunu

Geçmiş olsun hocam yine iyi dayandınız 1 ay. Bir başkası olsa sabırsızlıktan 3 gün sonra bile konu açardı

@LuxCheats Müşteri satın aldığı hizmeti 7 ekimden beri kullanamadığını belirtti. Açıklamaya bekleniyorsunuz. Eğer durum böyleyse iade sağlamanız gerekiyor. Aksi halde süresiz olarak uzaklaştırılacaksınız ve bir sonraki faaliyetleriniz de kalıcı olarak yasaklanacaktır.

# @Genisys Konunun devamı kurucu genisys'e aktarılmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt