LuxBot.gg Kick view/account bot kırabilcek var ise bırakıyorum

Tyron

Efsane Üye

virustotal:

Virtualbox veya vds de açmanızı öneririm

Hocam up+ veriyorum gerçekten bu ve 1 tane daha uygulama var kullanıyorsanız mesajlaşabiliriz.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Ne olmuş gece 3 de açılan arap konusu gibi olmuş burası herkes upluyor sxbot kullansanıza track için

Hocam kick için kullanabilir miyiz ne olduğunu bilmiyorum sxbot un bu luxbot da hesap oluşturup oluşturduğumuz hesaplardan chatbot yapabiliyorsun ve proxyler ile istediğin kadar izleyici basabiliyorsun güzel uygulama o yüzden Crâck belki yapan olur diye upluyorum :) rahatsız ettıysem kusura bakmayın Kick için bir bot arıyorum sadece :)
Ne olmuş gece 3 de açılan arap konusu gibi olmuş burası herkes upluyor sxbot kullansanıza track için

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Hocam kick için kullanabilir miyiz ne olduğunu bilmiyorum sxbot un bu luxbot da hesap oluşturup oluşturduğumuz hesaplardan chatbot yapabiliyorsun ve proxyler ile istediğin kadar izleyici basabiliyorsun güzel uygulama o yüzden Crâck belki yapan olur diye upluyorum :) rahatsız ettıysem kusura bakmayın Kick için bir bot arıyorum sadece :)
Anladım hocam sxbot yayının başlayıp başlamadığını kontrol eden bir bot, alakası yok yani, yanlış anlamışım. Estağfurullah bu arada, eve geçince bir bakayım Python ile yapılmıştır büyük ihtimalle, kırması zor olmayabilir.

yaw yazmayın artık şuraya crackleyen de yok zaten

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt