alonegamer2147
Silver Üye
Bios update yapıyordum Asus anakartımda ve biranda ziya ekran geldi bilgisayar açılıyor monitöre görüntü gitmiyor pili çıkartıp taktım yine olmuyor lütfen yardım edin
Abi vatandan topladım oraya götürmezsem garanti gider diye düşündüm deBIOSu CMOS sıfırlama kullanarak reset atıp dene Anakart üzerinde CLR_CMOS adında 2 veya 3 adet pin olması gerekiyor olmazsa 2 pini birbirine dokundur 10sn bekle tekrar dene
çok abartılacak birşey değil desteğe götür 1-2 saatte halleder olmazsa windowsu yeniden kurar windowsunda çökmüş olabilir bidefasında bendede olmuştu dediğim yöntemle çözdümAbi vatandan topladım oraya götürmezsem garanti gider diye düşündüm de
Ok kabloları yanlış falan takarsam daha da derin sıçabilirim diye düşündüm deçok abartılacak birşey değil desteğe götür 1-2 saatte halleder olmazsa windowsu yeniden kurar windowsunda çökmüş olabilir bidefasında bendede olmuştu dediğim yöntemle çözdüm
ramlerinin slotlarını değiştirirmisin eğer tüm slotların doluysa tek ram ile tüm slotları deneBios update yapıyordum Asus anakartımda ve biranda ziya ekran geldi bilgisayar açılıyor monitöre görüntü gitmiyor pili çıkartıp taktım yine olmuyor lütfen yardım edin
En iyisi vatana garantiye vereyim buarada bu kullanıcı hatası mı ?ramlerinin slotlarını değiştirirmisin eğer tüm slotların doluysa tek ram ile tüm slotları dene
sorunun tam olarak ne olduğunu bilmiyoruz senden bir video isteyebilirmiyim ve bios up'tan bu durum başınıza gelmiş olacağını sanmıyorum sizden ricam ram slotlarını kontrol etmeniz sorununuzu büyük ihtimalle çözeceğine eminimEn iyisi vatana garantiye vereyim buarada bu kullanıcı hatası mı ?