‎️‍🔥 LSA Valorant | TPM & Secure Boot Bypass Spoofer ‎️| ‎️‍🔥 Türklere özel fiyatlar‎️‍🔥 | Piyasada tek....

BullseyeProject

Uzman Üye

✅TPM & SECURE BOOT BYPASS✅

✅Her sistemde çalışır✅

✅Insyde Bios & HP Laptop dahil✅

image.png

Requirements​

- Format
- Bios Up&Down
- Piyasadaki muadilleri aksine VPN vb. programlara gerek yoktur.

Price List & Payment Methods​

- Monthly : 800₺

- Papara
- EFT / Havale
- PayPal
- Crypto​

Contact​

HOBAAA NELER NELER İYİ SATIŞLAR HOCAM ALEVLENİR BURALAAAAR

Bu adamın spooferını kullanıyorum. Aşırı sağlam 2kere ban yedim kullanalı beri hiç sıkıntı yaşamadım. (Hilem patladı spoofluk bir şey yok) +ref

LSA'yı girdiği günden beri severim fakat Method olarak bir bypass ise satılmasını doğru bulmuyorum. Gerçek kernel düzeyde bir bypass olmadığı sürece spoofer yanında ücretsiz verilmesi kanaatindeyim. Ayrıca konu çok hızlı onaylanmış, sanırım mod test etmemiş bile :D

LSA'yı girdiği günden beri severim fakat Method olarak bir bypass ise satılmasını doğru bulmuyorum. Gerçek kernel düzeyde bir bypass olmadığı sürece spoofer yanında ücretsiz verilmesi kanaatindeyim. Ayrıca konu çok hızlı onaylanmış, sanırım mod test etmemiş bile :D
Herhangi bir method olarak tpm bypass vermiyoruz efendim spooferimizin içinde bulunan tpm bypass butonunu kullanarak tpm bypass işlemini gerçekleştiriyorsunuz. Piyasadaki diğer ürünlerin aksine herhangi bir vpn kullanımı veya başka bir program kullanımı gerektiren bir method söz konusu değil. :)

Herhangi bir method olarak tpm bypass vermiyoruz efendim spooferimizin içinde bulunan tpm bypass butonunu kullanarak tpm bypass işlemini gerçekleştiriyorsunuz. Piyasadaki diğer ürünlerin aksine herhangi bir vpn kullanımı veya başka bir program kullanımı gerektiren bir method söz konusu değil. :)
O zaman LSA gene döktürmüş diyelim kankam :D

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
dayı ne anlatıyon amk

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt