Loux Internal VALORANT Ücretsiz Hile

YouTubeNympex

Gold Üye
5.12 yamasından sonra bulabildiğim tek çalışan Internal VALORANT hilesi
Status: Risk (Spoofer yok ise veya yasağını kaldıramıyorsan kullanma)
Özellikleri;
Aimbot
Chams
Tracer
No Spread
Third Person
FOV
Map Radar

İndirme:
DLL VT (Virustotal):
exe VT (Virustotal):
Yardım için Discord: Nympex#0001
Windows 11 çalışmıyor olabilir çökme sorunu yaşayanlar Tracer özelliğini kullanmasın.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Virüs değilse ve çalışıyorsa bal tadınla olur

onaylansın da kullanalım kanka güzel gibi görünüyor

Loux şuan update'li değil UC'de bile değil ki şöyle bir şey var orada bile hilenin eski sürümü ya crash ya da BSOD veriyor. Attığınız hilenin çalıştığına dair video koyarsanız daha sağlıklı olur.

Virüs değilse ve çalışıyorsa bal tadınla olur
Bizzat kendim de test ettim gayet güzel ancak legit aradığım için External falan
Loux şuan update'li değil UC'de bile değil ki şöyle bir şey var orada bile hilenin eski sürümü ya crash ya da BSOD veriyor. Attığınız hilenin çalıştığına dair video koyarsanız daha sağlıklı olur.
Dün akşam test ettim sağlıklı bir şekilde çalışıyor çökme sorunları kişiden kaynaklı

Bizzat kendim de test ettim gayet güzel ancak legit aradığım için External falan

Dün akşam test ettim sağlıklı bir şekilde çalışıyor çökme sorunları kişiden kaynaklı
Şöyle bir problem var Loux hookloader ve dll ile çalışıyor UC'de japrajah hileyi güncellemiş ama mod onayından geçmemiş hile, Sizin verdiğiniz hilenin dosya isimleri "Runtime Broker" olarak geçiyor Loux'la nereden alakası var anlayamadım ben..

Şöyle bir problem var Loux hookloader ve dll ile çalışıyor UC'de japrajah hileyi güncellemiş ama mod onayından geçmemiş hile, Sizin verdiğiniz hilenin dosya isimleri "Runtime Broker" olarak geçiyor Loux'la nereden alakası var anlayamadım ben..
P100 Injector kullanıyor ismini ben değiştirdim sorun yok

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt