Çalışıyor LoLRememberV2 [ Rakip Sihirdar Büyü Hatırlatıcısı ] UPDATED 14.07.2021

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Jung1330

Uzman Üye
:yazı:
Öncelikle bu Uygulamamızı indiriyorsunuz,
Rardaki LoLRememberV2 Klasörünü "C:\" Konumuna Atıyorusunuz,
Programı Açıp Key Yerine "CheatGlobal" Yazıp Giriş yapıyorsunuz
İlk kez çalıştırdığınızdan Alt Kısımda "Resource" Yerindeki "İndir" Butonuna basıp bekliyorsunuz
Rardan çıkarması bittikten sonra,
LoL'e girip Karşılaşma Arıyorsunuz.
Unutma Oyuna İnjectlenmez !

:ozellik:
Karşı Taraftaki Tüm Rakiplerin büyülerinin zamanını öğrenebilirsiniz,
Yeni başlayan arkadaşlarımız için bir yardımcı uygulama,

BAN RİSKİ YOK

Sizden Tek İsteğim Herhangi bir yerde "LoLRememberV2 Crâck" ibaresini taşımaması.Zaten ben bir sorun veya yeni bir karakter vb. şeyler gelince anca Updateliyip sizlere ulaştırıyorum.VB.net Üzerinden yazıldı.
@Sorik

UPDATED [13.07.2021]
KeyAuth Kaldırıldı (SSL Hatası ve Key Girişi Artık Yok)
Discord RPC Hatasız Şekilde Eklendi.Herhangi Bir Linkten İndir Sil Yapmıyor.

UPDATED [14.07.2021]
Kronometre Olayını yapmaya çalışıyorum.Gizlemeyi unutmuşum Onu gizledim.
O SSL Hatasını alırsanız lütfen discord üzerinden iletin.
Sol Taraftaki [Oynadığın Konum] Solo,Jung,Mid,Adc kutucuklarından birini seçtikten sonra [Mapler] Sihirdar Vadisini seçin.
(Oynadığınız Lane veya Map Olmak Zorunda Değil)

Not : Virüs Bulma Sebebi Protect'den Dolayı
Herhangi Bir Sorun Yaşarsanız Lütfen Discord Adresinden İletişime Geçiniz.
Discord : ///​

Son düzenleme:
Eline sağlık, bedava paylaşılan birşeyi kırarak prim yapmaya çalışıcak insan yoktur umarım.

Eline sağlık, bedava paylaşılan birşeyi kırarak prim yapmaya çalışıcak insan yoktur umarım.
Teşekkürler,Bunu yapan birkaç kişi oldu.Ondan yazma gereksinimi duydum.Crackledim diyip birkaç yerde görünce biraz geç paylaştım.Projenin görünüşünü değiştirip

Teşekkürler,Bunu yapan birkaç kişi oldu.Ondan yazma gereksinimi duydum.Crackledim diyip birkaç yerde görünce biraz geç paylaştım.Projenin görünüşünü değiştirip
Anlıyorum. Malesef böyle insanlarımız var heveslerine veriyorum ben :) Eline koluna sağlık tekrardan güncellemeleri bekliyorum <3

Bu adresten belirtilen linke gidip download yapıyor programınız, biz onaylasak bile bu adresteki linkin harici bilinmeyen zararlı yazılımlarla değiştirilme olasılığı mevcut. Özel mesaj yoluyla size discord adresimi yolladım. Sizi yormayı istemem ancak konunun onaylanmasını istiyorsanız bunu yapmanız şart.

Bu adresten belirtilen linke gidip download yapıyor programınız, biz onaylasak bile bu adresteki linkin harici bilinmeyen zararlı yazılımlarla değiştirilme olasılığı mevcut. Özel mesaj yoluyla size discord adresimi yolladım. Sizi yormayı istemem ancak konunun onaylanmasını istiyorsanız bunu yapmanız şart.
Peki Hemen Düzeltip Linki Değiştiriyorum.

Elinize sağlık, denemek lazım bi ara :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt