Çözüldü Lol'de demire kasan bot var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

worite

Gold Üye
Öncelikle herkese selam,

Bildiğiniz üzere elo hell demir4 hesaplar çok pahalıya satılıyor ve tahminimce de botla kasıyorlar bu hesapları. Fakat biraz bakındım ve demire kasan lol botu bulamadım. Böyle bir bot var mıdır? Bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim. Eğer bot yoksa da en hızlı şekilde ban yemeden nasıl demire hesap kasabilirim ?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Öncelikle herkese selam,

Bildiğiniz üzere elo hell demir4 hesaplar çok pahalıya satılıyor ve tahminimce de botla kasıyorlar bu hesapları. Fakat biraz bakındım ve demire kasan lol botu bulamadım. Böyle bir bot var mıdır? Bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim. Eğer bot yoksa da en hızlı şekilde ban yemeden nasıl demire hesap kasabilirim ?

kanka eu hesaplar mı satılıyor genelde ben de o işe girecegim de bilgin var mı ve hangi siteden satarım ?

Öncelikle herkese selam,

"Yuumi Bot" olarak geçiyor biraz araştırırsan bulabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt