Nostradamus
Silver Üye
LoL ve Valoda hile ile duoboost atılan hesaplar ban yiyor mu bilgisi olan var mı? Örn; Lolde adc script yanındaki support normal support ban yiyor mu?
Valoda oynanan maçlar siliniyorLoL ve Valoda hile ile duoboost atılan hesaplar ban yiyor mu bilgisi olan var mı? Örn; Lolde adc script yanındaki support normal support ban yiyor mu?
Valoda maçlar silinir yukarıdada arkadaşımızın dediği doğru . Lol hakkında bilgim yokLoL ve Valoda hile ile duoboost atılan hesaplar ban yiyor mu bilgisi olan var mı? Örn; Lolde adc script yanındaki support normal support ban yiyor mu?
Nasıl yani anlamadımvaloda takımdan çıkarsan maç içi yemiyor diye biliyorum
rank düşüyor yani cs deki gibi doğru mu anladımValoda oynanan maçlar siliniyor
peki bu hile ile rank kasıp hesapları satanlar nasıl satıyor yani mantıken hile ile kasılmış hesabı satamazsınValoda maçlar silinir yukarıdada arkadaşımızın dediği doğru . Lol hakkında bilgim yok
Satıyorlar işte . Parayı alıp hesabı verdikten sonra gerisi adamların umrunda değilpeki bu hile ile rank kasıp hesapları satanlar nasıl satıyor yani mantıken hile ile kasılmış hesabı satamazsın
anladım ben de sandım ki duoboost atıyolar ama o hesaplarda ceza alıyormuşSatıyorlar işte . Parayı alıp hesabı verdikten sonra gerisi adamların umrunda değil