lol van 152 hiwid ban

Ferlon

Uzman Üye
merhaba sc kulandım için hiwid ban yedim van 152 format atmadan spoof atma yöntemi varmı lolde acaba nasıl acabilirim banı format atmadan iyi günler

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
merhaba sc kulandım için hiwid ban yedim van 152 format atmadan spoof atma yöntemi varmı lolde acaba nasıl acabilirim banı format atmadan iyi günler
Lol de vanguard ondan dolayı valorant ile aynı mantık formatsız çalışan spoofer yok. Hepsi formatlı adam akıllı spoofer için se satış konuma göz atabilirsin. discord.gg/valorhack

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Valorant gibi lolde vanguard üzerinden spoof atıyor. Dilersen sunucuya gelerek bilgi alabilirsin
Fakat formatsız değil formatlı.

lolde vanguard kullanıyor artık valorant neyse aynı şey imzamdan konumdaki spoofera göz atabilirsin ayrıca dcde bolca yorum var bu satış işlerine yeni girdim öncedende sattığım ürünün aynısını kullanıyordum yani tavsiye ederim :perfect:

spoofer arıyorum arena breakout için olan varsa lütfen dönüş yapsın

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt