Arkadaşlar kolay gelsin herkese. Bir tane script platformu buldum login sistemi aşırı basit duruyor. Scriptin exe'si var birde exenin yanında license txt dosyası var. Sanırım txtnin içine girilen keye göre script giriş yapıyor. Kırabilecek var mı?
Sure, why not. Dm me.Very hard for lol script but i do know of a free ud one if you interested i can show you how to use
Dmden salla atarız CrâckArkadaşlar kolay gelsin herkese. Bir tane script platformu buldum login sistemi aşırı basit duruyor. Scriptin exe'si var birde exenin yanında license txt dosyası var. Sanırım txtnin içine girilen keye göre script giriş yapıyor. Kırabilecek var mı?
Which script is it?Very hard for lol script but i do know of a free ud one if you interested i can show you how to use
Güzel değiller bencedostum nyrex veya pentasharpa bakabilirsin 2 aydır oynuyorum bir sıkıntı yok gayet uygun fiyat
Paylaşırsan Crâck deneyebilirimArkadaşlar kolay gelsin herkese. Bir tane script platformu buldum login sistemi aşırı basit duruyor. Scriptin exe'si var birde exenin yanında license txt dosyası var. Sanırım txtnin içine girilen keye göre script giriş yapıyor. Kırabilecek var mı?