Arıyorum Lol Ucuz Ve Güzel Script

elfm1x3r

Silver Üye
Ticaret Puanı:
 0 / 0
Merhaba bildiğiniz üzere bugün bayram ve harçlık topladım bununla bir tane lol scripti almak istiyorum bgx baktım 900 küsür tl çok gözüme tuzlu geldi başka önerebileceğiniz ucuz bir şeyler varmıdır? Mümkünse ban atmasın hesap değiştir olayları sıkıyor bir ara hanbot kullanıyordum çalıştığı sıralar bazen anlık ban bazen uzun süre yemiyordum ama hesap değişikliği çok oluyor eğer yardımcı olursanız çok sevinirim

toir almanı tavsiye etmem rtx bakınabilirsin yada zenbot falan

Para vermene gerek yok bence aşırı gereksiz hanbot telegramına katılıp free kullanabilirsin hanbot kullanarak grandmaster a kadar çıkmıştım belli etmeden oynayabilirsin ban yemedim son güncellemede banlatıyo ama onun içinde uygulama geliştirdiler (hanbot geliştirmedi) Onu kullanbilirsin kurulum max 15 dakkanı alır 0 bilgiyle paranı boşa harcama toir ve bgx zenbot gibi şeyler para israfı

Para vermene gerek yok bence aşırı gereksiz hanbot telegramına katılıp free kullanabilirsin hanbot kullanarak grandmaster a kadar çıkmıştım belli etmeden oynayabilirsin ban yemedim son güncellemede banlatıyo ama onun içinde uygulama geliştirdiler (hanbot geliştirmedi) Onu kullanbilirsin kurulum max 15 dakkanı alır 0 bilgiyle paranı boşa harcama toir ve bgx zenbot gibi şeyler para israfı
Nasıl yapacağım hakkında yardımcı olabilirmisin?

Teşekkür ederim ama şu yukarıdaki arkadaşın dediği olay gerçekten var mı?
hanbot ben kullanmanı tavsiye etmiyorum bazı kişiler bypass satıyor para ile ama yine de ban yiyorsun bizzat kendimde kullandım ama fresh hesaplarda 5 maç atarsın sonrasında ban detect bir hile

hanbot ben kullanmanı tavsiye etmiyorum bazı kişiler bypass satıyor para ile ama yine de ban yiyorsun bizzat kendimde kullandım ama fresh hesaplarda 5 maç atarsın sonrasında ban detect bir hile
Peki kusura bakmayın sizi yoruyorum ama zenbotun linki elinizde varmıdır?

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt