Çözüldü Lol script satın alacağım tavsiyesi olan var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Meister 

Discord : meistervevo
Administrator
İletişim
merhaba bol exploitli ve rage bildiğiniz script varmı

oyunda şuan çok fazla exploit yok zaten ama genelde exploitler ilk bgxde oluyor kendim unrevealed kullanıyorum şuanda sürekli ban yemek istemiyorsan bgx almamanı öneririm (pub scler adına konuşuyorm)

1 hafta main sayılabilecek hesapta kullandım. Legit bir şekilde. Sıkıntı yok şu anda ama botted hesapta kullanırsan patlatıyor en kısa sürede reporta bağlı

Rage script diye bir şey yoktur scriptin ayarlarını sen rage yaparsın ayrıca exploit diye de bir şey kalmadı artık bütçen nedir ona göre önereyim

Rage script diye bir şey yoktur scriptin ayarlarını sen rage yaparsın ayrıca exploit diye de bir şey kalmadı artık bütçen nedir ona göre önereyim
bütçe farketmez bazı scler v9 gibi diğerlerine göre daha safe daha legit kalıyor öyle bir şey olsun istemiyorum yani

bütçe farketmez bazı scler v9 gibi diğerlerine göre daha safe daha legit kalıyor öyle bir şey olsun istemiyorum yani
disney++ al invite 50 euro sonra teste sokuyolar kimlikli foto falan ilk ay 200 euro sonra her ay 100 euro piyasada bulcağın en kaliteli scripttir
public olsun diyosan en kalitelisi legendsensedir kendi görüşüm olarak aylık 100dolar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt