Çözüldü LOL SCRİPT-PERMA BAN-YARDIM EDEBİLİCEK VARMI ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ruby

Bronz Üye
Arkadaşlar script bende sorunsuz olarak çalışıyor o konuda problem yok fakat 1 saat içersinde veya 2 3 oyundan sonra perma ban yiyor hesaplar zaten yan hesaplardan kullanıyorum bunun olmaması için hilenin şu özelliğini kapat ban yemezssin veya 1 saat içinde dedğilde 1 haftada yersin falan dediğiniz bir şey varsa paylaşırmısınız rica etsem teşekkür ederim şimdiden yardımcı olan herkese :))

Arkadaşlar script bende sorunsuz olarak çalışıyor o konuda problem yok fakat 1 saat içersinde veya 2 3 oyundan sonra perma ban yiyor hesaplar zaten yan hesaplardan kullanıyorum bunun olmaması için hilenin şu özelliğini kapat ban yemezssin veya 1 saat içinde dedğilde 1 haftada yersin falan dediğiniz bir şey varsa paylaşırmısınız rica etsem teşekkür ederim şimdiden yardımcı olan herkese :))
LOL Script perma ban garantili zaten. Gerçi bütün LoL hile kullanıcıları perma ban yeme olasılığı garanti. Yan hesaplarınızla oynayınız.

orası kesin onla ilgili zaten napsan yicen :D ben süresini uzatma derdindeyim 1 saat'te bir çar değiş hesap aç yoruyor belki bilen birileri şu özelliğini kaparsan daha geç anlaşılır ben öyle yapıyorum vs diye yardımcı olur diye bekliyorum

Konu uzun bir süredir açık olduğu tespit edilmiştir. Bu sebebten konunun kapatılmasına karar verilmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt