Anket LOL Script - BabySharp Güncellensin mi?

BabySharp ve diğer Scriptler güncellensin mi?

• Kullanılan toplam oy
    41
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RedSpace 

Emekli Mod
Merhabalar,

https://cheatglobal.com/ui/league-of-legends-hacks/league-of-legends-babysharp-free-script BabySharp'ı ve CG External Script'i tekrar güncellemeyi düşünüyoruz. Ancak discord sunucumuz kapatıldığı için uzun süredir sessiz kaldık ve paylaştığımızda ilginizden mahrum kalacağını düşünüyoruz. Ayrıca yeni bir script daha eklenecek ve onda ban riski olmayacak. Şuanda halen daha lol ve scriptlere ilgi duyan kitlemizin olduğunu görmek istiyoruz.

Lütfen Anket'e katılıp destek olun ve görmemizi sağlayın. Eğer halen daha ilgilenen kitlemiz varsa güncellemeyi yapıp üstünde uğraşıp çalışacak ve paylaşacağız.

çok iyi olur özellikle cg undetecter güncellenmesi süper olur şimdiden elinize sağlık

çok iyi olur güncellenmesi eskisi sıkıntı çıkarıyordu

valla iyi olur olmasına da ban atıldığı için externala cok gerek yok bunun için vakit harcayacagınıza ban olmayan hile için daha cok vakit ayırıp daha hızlı yapıp daha güvenli ve daha iyi yapsanız daha mantıklı olur

Evet, çok mükemmel olur piyasadaki en iyi script bana göre 1 ay boyunca ban yememiştim abartmıyorum lütfen geri gelsin :(

Merhabalar,

https://cheatglobal.com/ui/league-of-legends-hacks/league-of-legends-babysharp-free-script BabySharp'ı ve CG External Script'i tekrar güncellemeyi düşünüyoruz. Ancak discord sunucumuz kapatıldığı için uzun süredir sessiz kaldık ve paylaştığımızda ilginizden mahrum kalacağını düşünüyoruz. Ayrıca yeni bir script daha eklenecek ve onda ban riski olmayacak. Şuanda halen daha lol ve scriptlere ilgi duyan kitlemizin olduğunu görmek istiyoruz.

Lütfen Anket'e katılıp destek olun ve görmemizi sağlayın. Eğer halen daha ilgilenen kitlemiz varsa güncellemeyi yapıp üstünde uğraşıp çalışacak ve paylaşacağız.
kesinlikle olsun baby sharp özellikle cg external script o kadar iyi olmasada baby sharp eklenmeli bence

Eğer gerçekten undetected bir script yapacaksanız evet. Ama 1 hafta ömrü olan 1 ay ömrü olan script yapacaksanız gerek yok. İnternette kısa vadeli sizinkinden daha iyi script var zaten.

uzun süreli olursa neden olmasın ki

keşke gelse çok güzel hem alışmıştım kullanmaya ban yememiştim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt