Lol script arıyorum 1200 tl ud bol featuresli

urs

Efsane Üye
ud toir base bgx rtx ls harici bir script arıyorum aylık fiyatından arta kalırsa önerisini beğendiğim kişiye de küçük bi hediye edebilirim bgx kullandım elysium bypass olmadan banlatıyor rtx kullandım bgx Crâck toir baselerden uzak durmam konusunda tembihlendim ls bütçemi aşıyor çok beğendim bunlar dışında bi öneriniz varsa önerilerinize açığım teşekkür ederim şimdiden iyi forumlar herkese bütçem 1200 tl aylık

toir baselerden uzak duruyorum diyo arkadaş
fikrime tercüme olduğunuz için teşekkürler hocam sizin o kadar kaliteli ürünleriniz olmasına rağmen oynadığım oyunda productunuz olmaması üzücü keşke lol script anlamında başarılı bi imza projesi de sizden gelse

nyrex sc kendi sc si diye biliyorum ama ıdk
toir basenin geliştirilmişi, yani alınabilir ama arkadaş istemediği için söyledim
fikrime tercüme olduğunuz için teşekkürler hocam sizin o kadar kaliteli ürünleriniz olmasına rağmen oynadığım oyunda productunuz olmaması üzücü keşke lol script anlamında başarılı bi imza projesi de sizden gelse
estağfurullah, umarım bir gün 😍

1200 tlye aylık alabileceğin bir script yok malesef zeitgeist vs bakabilirsin forum adı paylaşmak yasak mı bilimyorum ama elitpvpers'daki trust sellerlara bakabilrisin

zeitgeist in admini türkleri sevmiyor sanırım ben geçen hafta konuşmuştum

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt