Arıyorum LoL Rtx veya bgx script satın alınırmı

surfs

https://guns.lol/surfs
Uzman Üye
Ticaret Puanı:
 1 / 0
İletişim
hangarscript.com dan desteklere sordum toir hariç hpsi iyi durumda felan dediler ve önerebileceğiniz lol scriptleri yazarmısınız hepsine bakacağım

hangarscript.com dan desteklere sordum toir hariç hpsi iyi durumda felan dediler ve önerebileceğiniz lol scriptleri yazarmısınız hepsine bakacağım
hangardakilere güvenme kanka ayrıca bgx'i bilmiyorum ama rtx banlatıyor bilgin olsun

hangardakilere güvenme kanka ayrıca bgx'i bilmiyorum ama rtx banlatıyor bilgin olsun
hangi scripti almam gerek ls de sınırsızı 1000 dolar aylık ala ala 200 dolar ödedim çok para yakıyor ya

olm yokmu sc kalmadımı artk la bulamıyorum sc yok şöyle bi site var baksana bi
bu fiyatlara bakıcaksan hiç bulamazsın 5 maç bile götüreceklerini sanmıyorum priv sc veya priv bypass bulman lazım o da bütçe ister

bu fiyatlara bakıcaksan hiç bulamazsın 5 maç bile götüreceklerini sanmıyorum priv sc veya priv bypass bulman lazım o da bütçe ister
2 ay legendsense kullandım hiç ban yemedim 3 4 hesabı grandmastere kastım ama para çok eriyor la privler ztn aylık 230 dolar

2 ay legendsense kullandım hiç ban yemedim 3 4 hesabı grandmastere kastım ama para çok eriyor la privler ztn aylık 230 dolar
ls yavaş yavaş parayı eritiyor farketmiyorsun bile :D dediğim gibi priv bulman lazım sonuçta verdiğin paraya göre sonuç alırsın

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt