o free script artık yok kanka anladığım hangi siteden bahsettiğinihocam bir iki google aramasıdna en baştaki sitelere baktım yapmacık gelidler sene 2022 lerde falan güzel frree vardı onuda bulamıyorum artık kim bilir hangi sitedeydi
hangardakilere güvenme kanka ayrıca bgx'i bilmiyorum ama rtx banlatıyor bilgin olsunhangarscript.com dan desteklere sordum toir hariç hpsi iyi durumda felan dediler ve önerebileceğiniz lol scriptleri yazarmısınız hepsine bakacağım
hangi scripti almam gerek ls de sınırsızı 1000 dolar aylık ala ala 200 dolar ödedim çok para yakıyor yahangardakilere güvenme kanka ayrıca bgx'i bilmiyorum ama rtx banlatıyor bilgin olsun
kanka konu yanlış yerde sanırımhangarscript.com dan desteklere sordum toir hariç hpsi iyi durumda felan dediler ve önerebileceğiniz lol scriptleri yazarmısınız hepsine bakacağım
ls alma her güncellemede dt oluyor eski ls yokhangi scripti almam gerek ls de sınırsızı 1000 dolar aylık ala ala 200 dolar ödedim çok para yakıyor ya
olm yokmu sc kalmadımı artk la bulamıyorum sc yok şöyle bi site var baksana bils alma her güncellemede dt oluyor eski ls yok
bu fiyatlara bakıcaksan hiç bulamazsın 5 maç bile götüreceklerini sanmıyorum priv sc veya priv bypass bulman lazım o da bütçe isterolm yokmu sc kalmadımı artk la bulamıyorum sc yok şöyle bi site var baksana biLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
2 ay legendsense kullandım hiç ban yemedim 3 4 hesabı grandmastere kastım ama para çok eriyor la privler ztn aylık 230 dolarbu fiyatlara bakıcaksan hiç bulamazsın 5 maç bile götüreceklerini sanmıyorum priv sc veya priv bypass bulman lazım o da bütçe ister
ls yavaş yavaş parayı eritiyor farketmiyorsun bile dediğim gibi priv bulman lazım sonuçta verdiğin paraya göre sonuç alırsın2 ay legendsense kullandım hiç ban yemedim 3 4 hesabı grandmastere kastım ama para çok eriyor la privler ztn aylık 230 dolar