Lol fps drop hack ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Candella

Silver Üye
Karşı takımda khazix vardı. Adama ne zaman dalarsam dalayım fps im düşüyodu aniden bi anlık donma oluyodu. Diğer kimsede öyle olmuyodu. Ahri oynuyodum birde arkada çalışan bir script vardı bunlarla alakalı olabilir mi

ensoul kullanıyorsan drawings i "L" tuşundan kapat fps düşüyor bayağı

kullandığın scriptle alakalıdır bence kişiye özel fps drop atmaları mümkün değil exploit gibi bir şey olsa bile herkesi etkiler

kanka oyunun dosyalarını düzeltmen için riotun bi uygulaması vardı google'dan onu indirip çalıştırmayı dene çünkü olan şeyin hileyle alakası olduğunu sanmıyorum eğer bilgisayarın iyiyse.
eskiden bugsplate alıyordum mesela karşı gnar ne zaman büyüse beni oyundan atıyordu onun gibi bir şey olabilir seninki de hileden değil dosya hatasından.

Ensoul kullanıyorsa fps drop oluyor normalden biraz fazla belki addonlar çakışmışta olabilir ben ensoul kullanırken bazı karakterler skill atınca skill attığı yöne gidemiyordu char mesela bazı buglar var çok can sıkıcı fps drop hack gibi birşeyin olduğunu sanmıyorum.
EDİT: Arkadaşın bahsettiği Hextech tool bu araç ile oyunu silip yükleyebilirsin veya bozuk dosyaları tamir edebilirsin.

Yok gral o senden kaynaklanıyordur. Öyle bir şey çok zor adam senin driverlarını filan hackleyecek ki ancak öyle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt