Lol EvelynnBot Cracklemek Istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

avelyo

Normal Üye
elimde 0dan 30a otomatik kasan evelynn bot var kullanmak için lisans istiyor cracklemek istiyorum yardımcı olabilecek var mı?

elimde 0dan 30a otomatik kasan evelynn bot var kullanmak için lisans istiyor cracklemek istiyorum yardımcı olabilecek var mı?
Evelynn botu biliyorum baya kaliteli bot fakat ona sürekli update getiriliyor cracklenir mi bilmiyorum

Evelynn botu biliyorum baya kaliteli bot fakat ona sürekli update getiriliyor cracklenir mi bilmiyorum
koruması bana kırılması basitmiş gibi geldi kullandıgım son sürüm versiyonu gerçekten kaliteli ve stabil 2 aydır da büyük bir güncelleme yaptıklarını görmedim kırabilen birisi çıkarsa süper olur :D

koruması bana kırılması basitmiş gibi geldi kullandıgım son sürüm versiyonu gerçekten kaliteli ve stabil 2 aydır da büyük bir güncelleme yaptıklarını görmedim kırabilen birisi çıkarsa süper olur :D
knk o bot cidden süper hani kırılırsa bende memnun olurum cünkü bende kullanmak istiyorum

Yazılımımız hakkında yaptığınız yorumlar için ve duyduğunuz şöhretler için teşekkür ediyoruz.
Yazılımımızın güvenliği için bu tarz konuları yakından takip ediyoruz. EvelynnBot, XPlus Group LLC şirketinde geliştirilmektedir ve herhangi Crâck gibi yasadışı işlemler durumunda yasal işlemler için hazırız.

Güvenliğiniz için lisanslı yazılım kullanmanızı tavsiye eder, (Eğer var ise) crackli yazılımlardan uzak durmanızı tavsiye ederiz. İyi günler

Cracklense bile yayınlayacaklarını düşünmüyorum sebebi kırması kolay deil bide arkadaş kendiside yazmış yasal işlemler felan biraz cesaret ister

Yazılımımız hakkında yaptığınız yorumlar için ve duyduğunuz şöhretler için teşekkür ediyoruz.
Yazılımımızın güvenliği için bu tarz konuları yakından takip ediyoruz. EvelynnBot, XPlus Group LLC şirketinde geliştirilmektedir ve herhangi Crâck gibi yasadışı işlemler durumunda yasal işlemler için hazırız.

Güvenliğiniz için lisanslı yazılım kullanmanızı tavsiye eder, (Eğer var ise) crackli yazılımlardan uzak durmanızı tavsiye ederiz. İyi günler
hah milleti enayi yerine koymak ne kadar kolay : D riot gamese göre yasal olmayan bir program yazıp ardından programımızı cracklerseniz size yasal işlem başlatırız demek de garip geldi : ) yoksa botunuz riot onaylı mı

hah milleti enayi yerine koymak ne kadar kolay : D riot gamese göre yasal olmayan bir program yazıp ardından programımızı cracklerseniz size yasal işlem başlatırız demek de garip geldi : ) yoksa botunuz riot onaylı mı
Yazılımımız otomasyon yazılımıdır ve kullanımından sonra oluşabilecek durumlarda kullanıcı sorumludur. İyi günler dileriz dostum :)

bruh moment

Yazılımımız otomasyon yazılımıdır ve kullanımından sonra oluşabilecek durumlarda kullanıcı sorumludur. İyi günler dileriz dostum :)
Hocam yanlış anlamayın ama :D çok pasif bir program yapmışsınız yani protect konusun da oyun oynamam aram yoktur sadece ilgi alanıma giren reverse engineeringdir, o yüzden kendimi geliştirmek açısından bu tarz açılan konularda programı talep eder ve incelerim. sizin de programınızı inceledim ve çok ama çok basit bir şekilde programınızın lisans kısmı atlatılıyor, yani vmprotect atıp arkanıza yaslanmak ile malesef bu işler olmuyor. emeğinize saygı olarak programı paylaşmıyorum, fakat sizlerde kendinizi bu alanda geliştirin ve programınızı daha korunaklı hale getirin. ayrıca çok komiktir ki insanları dava açmak ile korkutuyorsunuz kusura bakmayın kimse o yolları yemez. dediğim gibi işin özü programınız cracklenmiştir. fakat yapılan Crâck tamamen kendimi geliştirmek adınadır hiç bir forum üyesine paylaşma gibi durum söz konusu değildir. programı kazanç sağlamak için cracklemedim dediğim gibi tamamen kendimi geliştirmek adına.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt