Arıyorum Lol delay ban için spoofer arıyorum

qcd

Silver Üye
Ticaret Puanı:
 0 / 0
anakartım : a520m k v2 bi kere pentasharp injektledim 24h key vardı sonra sildim ban yedim hala banlıyım 2 ay oldu van152 gitti ama 2 3 el bot maçından sonra ban yiyor bütün acclerim spoofer arıyorum değerli önerilerinizi konumdan esirgemezseniz memnun olurum şimdiden teşekkürler

valodaki gibi tpm yok bi şey yok neden hazırını arıyorsun mesela kendin yapmak varken? afuwin ile dump edip hxd editorle serialleri degisiceksin gerisi format bios up vs.vs. forumda tonla rehber mevcut..

• Beğen
Tepkiler: qcd
anakartım : a520m k v2 bi kere pentasharp injektledim 24h key vardı sonra sildim ban yedim hala banlıyım 2 ay oldu van152 gitti ama 2 3 el bot maçından sonra ban yiyor bütün acclerim spoofer arıyorum değerli önerilerinizi konumdan esirgemezseniz memnun olurum şimdiden teşekkürler
Merhaba, lolde ban kaldırmak kolay https://cheatglobal.com/konu/league...ormans-ve-kalitede-uest-seviye-deneyim.61544/

Hem script hem bypass,hemde spoofer bulunuyor aynı ürün içerisinde (LOL İÇİN) onun dışında sadece spoofer almak istersenizde bekleriz. ama ücretsizde yapabilirsiniz lol için. biraz uğraşarak

• Love
Tepkiler: qcd
valodaki gibi tpm yok bi şey yok neden hazırını arıyorsun mesela kendin yapmak varken? afuwin ile dump edip hxd editorle serialleri degisiceksin gerisi format bios up vs.vs. forumda tonla rehber mevcut..
daha önce hiç spoof atmadım bi ara bios up yaptım sadece onda bile lol donanım banım kalkmıştı şimdi banlı bios sürümünden diğer sürüme geçince şimdi yine kalkmıyor dediklerini bi araştırıp deniyim çok bilmediğimden uğraşmak istemedim o yüzden

İstersen yardımcı olayım bro elimde perm spoof var

discord gelirsen yardımcı olabilirim

https://cheatglobal.com/konu/oceanwin-woofer-Crâcked-perm-arp-mac-asus-spoofer.58899/

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt