Çözüldü LOL banım açılırmı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Goku

I'm racist number 1
Uzman Üye
lol den hwid ban yedim toir.us dan dolayı 2 ay fln geçti valorant gibi 3 4 aya açılırmı yoksa sadece spoofer ilemi açılıyor destek attığımda süre vermediler kalıcı olucak falan yazdılar

Son düzenleme:
lol den hwid ban yedim toir.us dan dolayı 2 ay fln geçti valorant gibi 3 4 aya açılırmı yoksa sadece spoofer ilemi açılıyor destek attığımda süre vermediler kalıcı olucak falan yazdılar
4 ay içerisinde açılıyor, farklı hesap oluşturup oynamaya başlayabiliyorsun.

bildiğim kadarıyla 4 ay sonra açılıyor fakat spoofer alırsan ve tutmazsa daha çok uzuyor dıye bılıyorum. 2ay olmuşkken bekle bence

dc ekledim kabul edermisin
kral senmiydin o reklam bot sandım amk bida atarmısın sana zahmet

vanguard hwid banlar max 4 aydır ama hesap banın açılmaz bilgine
valoda öyle ama lolde aynısımı bilmiyorum 3 4 yıllık sc kullancısıyım vanguard lole geldikten sonra lolu bıraktım girip bi deneyip dedim şuanki scler nasıl diye ban yerim düşüncesiyle en ucuz scyi aldım 1 günlük toir yarım saatde fln gg oldum

buda verdikleri cevap
bide dostlar ticket taşşağına yazmıştım bahane bulamayıp :D tasak geçmeyin lütfen :D^^'+

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.

valoda öyle ama lolde aynısımı bilmiyorum 3 4 yıllık sc kullancısıyım vanguard lole geldikten sonra lolu bıraktım girip bi deneyip dedim şuanki scler nasıl diye ban yerim düşüncesiyle en ucuz scyi aldım 1 günlük toir yarım saatde fln gg oldum

buda verdikleri cevap
kanka bunlar hwid banın ne zaman gececegini soylemezler ticketten bendede hwid vardı 2-3 kere ticket attim hic soylemediler

buda verdikleri cevap
bide dostlar ticket taşşağına yazmıştım bahane bulamayıp :D tasak geçmeyin lütfen :D^^'+
4 ay sonra açılır classic vanguard aynı yere birdaha mesaj at ilkte bot mesaj veriyor bilgin olsun.

kanka bunlar hwid banın ne zaman gececegini soylemezler ticketten bendede hwid vardı 2-3 kere ticket attim hic soylemediler
valoda 1 2 yıl önce söylüyorlardı dilenince ama artık söylemiyor olabilirler

lolde aldığım hata

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt