Logitech G Pro X 2 Lightspeed alınır mı?

0xZahura

Efsane Üye
Uzun süredir kulaklık arayışındayım;

Mikrofonu kesinlikle temiz ve net olmalı.
İzolasyon olmalı.
Bass/Tiz iyi-yeterli olmalı.
Kulağı terletmemeli.
Kafaya baskı uygulamamalı, rahat olmalı.

Bu özelliklere sahip olan bir kulaklık arıyorum karşıma Logitech G Pro X 2 Lighspeed çıktı. Almayı düşünüyorum fakat bizzat kullanan birinden duymak isterim sizce alınabilir mi? Varsa kulaklık tavsiyelerinizi de bekliyorum.

Rampage Carisma öneriyorum kendim aktif olarak kullanıyorum, mikrofonu temiz net kulak terletmiyor, önceki kullandığım kulaklıklar kulağımı ağrıtıyor/terletiyordu bunda bir şeyede rastlamadım kafayada baskı uygulamıyor sağlam güzel tavsiye ederim.​

Rampage Carisma öneriyorum kendim aktif olarak kullanıyorum, mikrofonu temiz net kulak terletmiyor, önceki kullandığım kulaklıklar kulağımı ağrıtıyor/terletiyordu bunda bir şeyede rastlamadım kafayada baskı uygulamıyor sağlam güzel tavsiye ederim.​

Wireless kulaklık arıyorum; Rampage asla kullanılmaz.

yazın bak gör nasıl terletiyor

Uzun süredir kulaklık arayışındayım;

Mikrofonu kesinlikle temiz ve net olmalı.
İzolasyon olmalı.
Bass/Tiz iyi-yeterli olmalı.
Kulağı terletmemeli.
Kafaya baskı uygulamamalı, rahat olmalı.

Bu özelliklere sahip olan bir kulaklık arıyorum karşıma Logitech G Pro X 2 Lighspeed çıktı. Almayı düşünüyorum fakat bizzat kullanan birinden duymak isterim sizce alınabilir mi? Varsa kulaklık tavsiyelerinizi de bekliyorum.
alınır kral bendede g733 var ona geçecem

Pro X 7.1 Kullanıyorum 1 yılı geçkin süredir.
- Mikrofonu çok ayar istiyor fakat performansını yeterli bulmuyorum hyper x quadcast kullanıyorum o yüzden.
- Ses yalıtımı çok iyi dış sesleri nerdeyse hiç almıyorsun.
- Bass-Tiz gayet yeterli.
- Terletme konusunda ise 2 adet pad veriliyor yanında bir tanesi sünger gibi diğeri ise deri gibi. Deri olanı yazın kullanırsan ölürsün o derece terletiyor ama yaz kış için ikisinide tak değiştir olarak kullanırsan hiç sorun yaşamazsın.
- Rahat sayılır fakat üst kısmı bazen uzun sürelerde baskı yapabiliyor

Pro X 7.1 Kullanıyorum 1 yılı geçkin süredir.
- Mikrofonu çok ayar istiyor fakat performansını yeterli bulmuyorum hyper x quadcast kullanıyorum o yüzden.
- Ses yalıtımı çok iyi dış sesleri nerdeyse hiç almıyorsun.
- Bass-Tiz gayet yeterli.
- Terletme konusunda ise 2 adet pad veriliyor yanında bir tanesi sünger gibi diğeri ise deri gibi. Deri olanı yazın kullanırsan ölürsün o derece terletiyor ama yaz kış için ikisinide tak değiştir olarak kullanırsan hiç sorun yaşamazsın.
- Rahat sayılır fakat üst kısmı bazen uzun sürelerde baskı yapabiliyor

Şu an kullandığım dandirik kulaklıkta bile ayar yapmadan ciddi anlamda kaliteli ses alırken 5-10K para döktüğüm kulaklıklarda inciğine cinciğine kadar ayar istemesi beni aşırı tilt ediyor.

Şu an kullandığım dandirik kulaklıkta bile ayar yapmadan ciddi anlamda kaliteli ses alırken 5-10K para döktüğüm kulaklıklarda inciğine cinciğine kadar ayar istemesi beni aşırı tilt ediyor.
Malesef, ama benim ki bi alt modeli yani yeni model için tam olarak emin değilim. Fakat bu bende ki modelinde gerçekten mikrofon kalitesi hiç güzel değil.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt