Satıyorum 🚀Log Searcher | İstediğiniz Sitelerin Loglarını En Hızlı Şekilde Arayın | Ucuz Fiyatlandırma 💸

acevuitton 

Moderatör
Ticaret Puanı:
 0 / 0
🚀 Log Searcher ile Verileri Hızla Tarayın! 🚀

Log Searcher, log dosyalarınızda dilediğiniz siteleri ⚡️ ışık hızında tarayarak aradığınız sitenin hesaplarına kolayca ulaşmanızı sağlayan güçlü bir araç! Kullanımı kolay, hızlı ve güvenilir olan Log Searcher, verimliliğinizi artırarak zaman tasarrufu yapmanıza yardımcı olur.

🔍 Öne Çıkan Özellikler:
Kapsamlı Kelime Arama
📝: İstediğiniz sitenin hesaplarını anında yakalayın.
Yüksek Performanslı Tarama ⚙️: Büyük dosyalarda bile yavaşlamadan tarama yapabilen üstün teknoloji.
Kullanıcı Dostu Arayüz 🖥️: Basit ve anlaşılır tasarım sayesinde herkes kolayca kullanabilir.

Log Searcher ile site verilerini bir jet hızıyla ✈️ arayın ve hesaplara hızla sahip olun!

Hızlıca Sunucumuza Katılın ve Log Searcher ile Farkı Yaşayın!

💰 Fiyat Listesi

10 Credit 3$
100 Credit 15$
500 Credit 50$
1 Kredi = 1 Sonuç

💳 Ödeme Seçenekleri

IBAN
Kripto
Papara

📞 İletişim Seçenekleri

Discord Bağlantısı:

Müşteri Videosu

Son düzenleme:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
underwaterin free toolu varken bu sey için 100dolar vermeye ne gerek var anlamadım

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Şuanda Beta Olduğu için siteye küçük log entegreli, komple betadan çıktığı zaman 350GB+ Log Entegre edilcek, farkı bu.
350gb log eklensede birsey degisecegini sanmiyorum priv log ise birsey diyemem fakat yani hala 100 dolar oldugunu düşünmüyorum.iyi satışlar.

fiyatlar pahalı, iyi satışlar.

Belirtildiği gibi fiyatlar gerçekten yüksek priv datalarin bu fiyatlara satılacağını sanmıyorum search sistemi yerine checklenmiş log satabilirsin herkesin daha fazla ilgisini çekeceğine eminim düşündüğüm yer gibi bir search sistemi kurmayı düşünmüssün büyük ihtimalle ama oranın yüksek fiyatlara satış yapma sebebi search sistemi değil ic apileri

Belirtildiği gibi fiyatlar gerçekten yüksek priv datalarin bu fiyatlara satılacağını sanmıyorum search sistemi yerine checklenmiş log satabilirsin herkesin daha fazla ilgisini çekeceğine eminim düşündüğüm yer gibi bir search sistemi kurmayı düşünmüssün büyük ihtimalle ama oranın yüksek fiyatlara satış yapma sebebi search sistemi değil ic apileri
Her Hafta Güncel Olarak Data Eklemesi Yapılacak Şekilde Ayarlandı 1 Siteyi 1 Kredi İle Çekebiliyorsun Neredeyse beleşe Çekiyorsun Şu Devirde 5Tl'ye pahalı diyen bir Bir Kişi Milattan Önce Geliyor Muhtemelen

Not: Mecburen Minimum Kredi Şartı Var 1 Kredi = 1 Log Çekme Hakkı

aşırı pahalı almanızı kesinlikle önermem.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt