cc yapmıyon sonucta ne sıkıntısı cıkcakArkadaşlar size belki komik gelebilir ama yinede riske girmek istemedim yardim almak istedim Log çekiceğim herhangi bir güvenlik onlemi almam gereklimi bir sorun çıkarmi (türk sitesi)
insanlarin hesap bilgilerini cekmek hic noraml gelmiyordacc yapmıyon sonucta ne sıkıntısı cıkcak
Ya çek geç manyak mısın ne olucak. Kart çalıyon sanki.insanlarin hesap bilgilerini cekmek hic noraml gelmiyorda
komik kanka cunku suc islemiyon niteligindeArkadaşlar size belki komik gelebilir ama yinede riske girmek istemedim yardim almak istedim Log çekiceğim herhangi bir güvenlik onlemi almam gereklimi bir sorun çıkarmi (türk sitesi)
//Arkadaşlar size belki komik gelebilir ama yinede riske girmek istemedim yardim almak istedim Log çekiceğim herhangi bir güvenlik onlemi almam gereklimi bir sorun çıkarmi (türk sitesi)
hayırArkadaşlar size belki komik gelebilir ama yinede riske girmek istemedim yardim almak istedim Log çekiceğim herhangi bir güvenlik onlemi almam gereklimi bir sorun çıkarmi (türk sitesi)