0x1943
Banned
- Ticaret Puanı: 0 / 0
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Artık valorant da hile kullanmayı bıraktığım icin spoofer isime yaramıyor o yüzden kösede duracağına kendi lifetime keyimi satıyorum spoofer da bypass da bulunmaktadır sorunsuz calısmaktadır güncel olarak herhangi bir sorunda güncelleme almaktadır valorant ve benzeri çoğu oyunda cihaz banınızı tamamen kaldırır val 5 delay ban dahil.
(Güncel Olarak Kendi Discordunda Fiyatı Lifetime 30$ ben yarı fiyatına yani 15$:500TLden Lifetime Key bırakıyorum)
-
Desteklediği Anti-Cheatler:Vanguard , EasyAntiCheat , BattlEye ve Daha Fazlası
Test Edilen ve Üzerinde Aktif Olan Çalışılan Oyunlar: Valorant , Rust , Fortnite , Apex Legends , MW3 Ve Daha fazlası
İletişim İçin Discordum: vazgecmez her türlü güvence ve kanıt sunulur. (isteyen olursa elimde valorant icin de lifetime key bulunmaktadır birlikte alırsanız indirimli sekilde bırakırım)
Ödeme Yöntemi:İBAN, PAPARA
Kanıt olarak loader ekran görüntüsünü bırakıyorum simdilik daha fazlası icin discorddan iletisime gecerseniz her türlü güvence verebilirim.
(Güncel Olarak Kendi Discordunda Fiyatı Lifetime 30$ ben yarı fiyatına yani 15$:500TLden Lifetime Key bırakıyorum)
-
Desteklediği Anti-Cheatler:Vanguard , EasyAntiCheat , BattlEye ve Daha Fazlası
Test Edilen ve Üzerinde Aktif Olan Çalışılan Oyunlar: Valorant , Rust , Fortnite , Apex Legends , MW3 Ve Daha fazlası
İletişim İçin Discordum: vazgecmez her türlü güvence ve kanıt sunulur. (isteyen olursa elimde valorant icin de lifetime key bulunmaktadır birlikte alırsanız indirimli sekilde bırakırım)
Ödeme Yöntemi:İBAN, PAPARA
Kanıt olarak loader ekran görüntüsünü bırakıyorum simdilik daha fazlası icin discorddan iletisime gecerseniz her türlü güvence verebilirim.
Son düzenleme: